Skip to content

Uke 24

Posted in Hverdagsliv

Hei til deg og til en ny uke. Selv om det regner godt ned i dag snur det allerede i morgen heldigvis. Håper du har hatt en fin start på uken og er klar for det som måtte komme. Jeg starter uken med min faste mandagsspalte: ukesoppsummering!
image

Ukens opptur:
Sist uke kjendte jeg ganske greit på «godfølelsen» over hverdagen og livet. Jeg trives aller godt i hverdagen med alt det kjekke den har med seg. Opptur å kjenne på at en har det godt!

Ukens nedtur:
Det første som slår meg må være at vi ikke fikk gang på båtmotoren på hytta. Felix hadde snakket om å kjøre båt lenge og slet med å sovne på fredagskvelden fordi han var så full i forventninger til lørdagens store begivenhet. Nedtur å ikke kunne glede han med akuratt det.

Ukens lunsj:
På onsdag var jeg oppe hos beste Gro og ble overrasket med lunsjboks fra Kjøkkenet! Mmmm! Det finnes innen digger lunsj en fra Kjøkkenet på Bryne, det skal de ha. Tusen takk Gro for både lunsj og kvalitetstid med deg ♥

Ukens jentekveld:
Vi var i forening på mandag hos Anne, det var veldig hyggelig. I tillegg hadde jeg noen jenter hos meg i går kveld på byttekveld, det var også veldig koselig!

Ukens treningsøkt:
Den beste var uten tvil på tirsdag da jeg løp min første 21 km distanse.

Ukens kjøp:
Jeg trengte et par hvite fin sko og det fant jeg hos flinke Catrine på DNA M44. I tillegg kjøpte jeg 2 andre par sko sist uke. Så da har jeg sko nok for sommeren.

Ukens kupp:
Jeg var en rask tur innom IKEA på tirsdag etter at jeg hadde løpt. Jeg skulle handle hagemøbler og var veldig fornøyd da de var på tilbud uten at jeg hadde fått med meg det!

Ukens blogg gøy:
Sist uke var jeg på et nytt «Hjemme hos» besøk og gleder meg veldig til å vise dere bildene i løpet av få dager!

Ukens avslappning:
Hytta! Å være på hytta er for meg kun kos og hygge.

Ukens butikk:
Vi måtte ned i Flekkefjord på lørdagen og da spurte jeg så fint om jeg ikke kunne lure meg inn på LilleBille en kjapp tur. Jeg var ikke klar over at de hadde byttet lokal men det var hverfall mye mer oversiktelig og lysere butikk! Jeg fant flere plagg jeg kunne tenkt meg men fornuften slo inn og fortalte meg at jeg nylig har shoppet en del nytt i garderoben så jeg lot være. Jeg kjøpte med meg noe nytt til gangen. Jeg ble så glad av å være inne i den butikken, både pga alt det fine som finnes der inne men og fordi betjenningen alltid er hyggelig. Da vi kjørte oppover til hytten igjen sa jeg til Franki: «Jeg tror LilleBille er min favoritt butikk». Svaret jeg fikk var: «Tenk at det går an å ha en favoritt butikk!».

Ukens gode gjerning:
Etter byttekvelden i går har jeg samlet alle klærne i flere poser som vi donerer til Ukraina. Fint å kunne hjelpe andre med gjenbruk.

Ukens inspirasjon:
Etter hjemme hos besøket ble jeg nok en gang inspirert. Det å ta fine bilder av interiør, hus og hjem gjør hvertfall meg glad, inspirert og får lyst til å endre på noe hjemme hos meg selv umiddelbart. Ikke fordi jeg ønsker å kopierer, bare fordi jeg får energi til å gå i gang med noe selv.

Ukens ide:
Ofte når jeg løper får jeg kreative ideer, det har skjedd meg ofte. Sist uke løp jeg noen korte intervaller på tredemøllen og det slo meg som lyn fra himmelen at jeg måtte ned å male litt. Etter løpeturen og før dusjen var altså et strøk maling påført. Viser dere mitt lille mini DIY prosjekt i løpet av uken!

Ukens intiativ:
Jeg tror det må være mitt intiativ til badefesten vi hadde her mandags ettermiddag og byttekvelden i går. Kjekt å kunne invitere til sosialt lag.

Ukens koselige sosialt med jobben:
Barselbesøk hos fine Ane som er hjemme i permisjon. Veldig hyggelig å være der sammen med gjengen fra Klokkarhagen og veldig kjekt å endelig møte søte lille ♥

Ukens måltid:
Det tror jeg må være hos Ane. Hun hadde laget verdens største porsjon med hjemmelaget tomatsuppe, den var nydelig god!

Ukens DIY prosjekt:
Sist uke, rett før avreise til hytten dro jeg frem malekosten selv om jeg absolutt ikke hadde tid til det. Jeg hadde 1 time på meg til å pakke mat og klær til meg og ungene. Jeg skulle også henge opp klær, rydde ut bosset, kle på ungene, gi dem mat før vi hentet Franki i hallen. Det passet veldig dårlig med andre ord men jeg klarte ikke la være å male litt i gangen.

Ukens sanger:
Vi er i full sving med å lage en fin sommerfest musikk liste og da er det 3 sanger jeg har fått på hjernen: Robin Thicke – Blurred Lines.   Pharrel Williams – Happy.   Dropkick Murphys – Rose Tattoo

Ukens cravings:
Salat. Vanlig pose salat spritet med mango og avokado. Må ha sammenheng med sommeren!

Ukens takknemelighet:
Mannen min og barna mine! Jeg er som sagt stor fan av hverdagen vår og kunne ikke tenkt meg noen andre å delt den med hver eneste dag enn nettopp de 3!

Ukens tanke:
Gjør mer av det som gjør DEG glad. Tror for mange er redde for å bli kalt for egoistisk dersom en gjør ting for egendel. Jeg ser det anderledes: For min del er jeg nok en enda bedre mamma, kone, vennine og kollega når jeg har fullt opp litt på egentid lageret. Som å ta seg en god lunsj med en vennine midt i uken kun fordi det er så viktig ♥

Ønsker deg en fin mandagskveld.

Beate

Blogglistenhits

3 Comments

 1. Gro
  Gro

  Alltid like kjekt å være sammen med deg Beate, helt verdt å komme 5 min for sent på jobb?

  20. juni 2016
  |Reply
 2. Ane
  Ane

  En fuggel kviskra om inlegget!? Såå jilt å læsa å takk for både besøk å gave!? Vanvittig KULE jakke btw?✌

  21. juni 2016
  |Reply
  • Tusen takk for kommentar Ane 🙂 Jilt å se dk, hb det ikke blir så lenge til neste gang. Takk, liker den såå godt 🙂 GOD SOMMER ANE 🙂

   22. juni 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.