Skip to content

Uke 25

Posted in Hverdagsliv

God mandag kjære lesere! Det er allerede en ny uke med blanke ark, påvirk den til å bli en god en 
IMG_2259

Ukens opptur:
Tror at jeg må nevne været her! Når vi såg hvordan det datt ned med regn både fredag OG søndag skal vi være takknemelige for været som ble på lørdagen med tanke på at vi skulle ha sommerfest. Vi hadde planlagt å dekke langbordet inne men Franki ombestemmte seg lørdags morgen og dro til Biltema for å kjøpe partytelt. Så ja, været på lørdagen var en veldig bra opptur!

Ukens nedtur:
Den som sitter ferskest i minne er ryddejobben som ventet oss på søndagen. Heldigvis var Franki flink å rydde litt å litt hele kvelden/natten men det var MYE som gjenstod. Snille Ann Mari tilbudte seg å hjelpe men det synes Franki at hun virkelig skulle få slippe. Det er enda ikke helt rent så jeg får finne frem vaskefillen i kveld tenker jeg.

Ukens fest:
Ingen tvil: Sommerfesten! Det var SÅ gøy!

Ukens lunsj:
Sist uke ble det lunsj på Joe & Juice med fine Kathrine! Vi hadde begge Avo Shake og Avokado Sandwish. Mmmm.

Ukens utfordring:
Tiden! Sist uke var det nok å henge fingrene i med tanke på sommerfesten. Selv om det er gøy det meste som skal gjøres så skal det være rom for å gjøre det. Sist uke jobbet jeg i tillegg alle 5 dagene slik at tiden ble en liten utfordring.

Ukens kollega:
Jeg kunne nevnt mange sist uke som jeg satt ekstra stor pris på! Men jeg tror likevel at jeg må trekke frem Elisebeth Lode denne gangen. Hun er så positiv, smilende, imøtekommende og flink til å sette pris på de små tingene i livet. Takk for at du er du Elisebeth ♥

Ukens jentekveld:
På fredag var jeg så heldig å få telefon fra min beste Gro som tilbudte seg å komme å hjelpe meg med forbredelser. Snille henne kom å hjalp meg ute i hagen samt inne på kjøkkenet! Tusen takk vennen!

Ukens bursdag:
Min kjære mann Franki ble et år eldre på søndag. Da vi hentet ungene hjem fra min snille mor dekket vi bordet, fant frem sjokoladekaken, brus og pakker. Det fineste med bursdagsstunden vi hadde vi 4 må likevel være når ungene sang Happy Birthday to you til Franki. Lille Felix lærer så fort i barnehagen og i går sang han hele sangen uten problemer. Det var en lett rørt og stolt pappa som takket så fint. Av ungene fikk han et telt som vi håper å få brukt allerede i sommer. Av meg fikk han noen freshe sommerklær.

Ukens provoserende:
På sommerfesten vår kom det innom en god kompis av oss. Han var full og liker å provosere de som biter lett på slikt (meg f.eks). Samtalen gikk slik:
Mann: «Det blir hvertfall noe på Franki i kveld siden han er så flink til å rydde».
Meg: «Hva?? Sa du det jeg tror du sa?»
Mann: «Ja herlighet som han står på å rydder, dette fortjener et godt ligg i kveld. Hvertfall en god blowjob».
Meg: «Jeg har aldri hørt på maken for en diskriminerende måte å bli snakket på!».
Resten av samtalen skal jeg la være å poste her men jeg ble såå provosert at jeg måtte telle til 10 flere ganger for å ikke rase ut med all mulige utsagn. Han forsøkte jo bare å være morsom men jeg klarer ikke i samtalens hete å finne humoren i slikt. I dag derimor flirer jeg godt av dette 🙂

Ukens kjøp:
Sist uke ble det endel innkjøp til sommerfesten vår.

Ukens morsommste:
Latteren til Mette Eilen, min svigerrinne! Det var flere av oss som holdt på å tisse på oss under sommerfesten på lørdag! Jeg hadde laget til en fotovegg som vi hadde mye gøy med. Mette Eilen får slike latterkuler at det er umulig å ikke le med henne. Det var så gøy!

Ukens god følelse:
Uten tvil å hente barna hjem igjen etter overnatting. Vi er heldige ♥

Ukens velvære:
På onsdag hadde jeg time hos flinkeste Oddveig for å legge vippeextentions. Jeg ble så fornøyd!

Ukens lukt:
På torsdags kvelden laget jeg geleshoots som skulle være til sommerfesten. Jeg lover dere at hele huset luktet Barcardi Razz..

Ukens treninger:
Jeg fikk løpt en økt på mandag sist uke. Tirsdag sist uke hadde jeg slynge og deretter en løpeøkt sammen med Catrine. På fredagen hadde jeg spinning/sirkel timen nede på JSS men måtte ta det veldig rolig pga vondter i hals og hodeverk. Treningsuken sist uke ble så som så men det er helt greit det også. Jeg vil heller prioritere å bli helt frisk enn å gå å hangle i evigheter med snue, vond hals o.l.

Ukens gjensyn:
Maya kunne ikke delta på kvelden på lørdag men tok seg tid til å komme innom før selve festen begynte. Det satte jeg stor pris på og selv om jeg var en smule stresset over alt som skulle gjøres like før gjestene skulle komme, var det veldig godt å se henne igjen etter hun har vært en uke på ferie.

Ukens måltid:
Tapas på sommerfesten uten tvil! Såå mye god mat. Tusen takk til alle dere som bidro til å lage DET festmåltidet.

Ukens treningsbuddy:
Sist uke fikk jeg og Catrine til en rolig løpeøkt i Parken. Alltid like gøy å trene sammen med henne!

Ukens gruppebilde:
Vi tok mange på lørdag, viser dere noen på bloggen i morgen tenker jeg. Men jeg likte spesielt et fint bilde av meg, Gro, Anne og Kathrine. Tror jammen det er det eneste bilde vi har av oss 4 sammen og det var nok det som gjorde det så fint. Hele foreningen samlet ♥

Ukens butikk:
Søstrene Grene! Er det en butikk som har det meste til festligheter så må det være den butikken. Et stort pluss at de har mye kjekt til billig penge!

Sitter du inne med et «ukens» som du ønsker skal være med i denne mandagsspalten min så kom gjerne med den. Utfordre meg gjerne, da blir det ekstra gøy!

Ønsker dere alle en fin mandagskveld. Selv har jeg lite lyst til å skrubbe fliser men vet hvor deilig det blir etter det er gjort så jeg får vel bare hoppe i det. Vi blogges mer i morgen dere! Klem

Beate

Blogglistenhits

6 Comments

 1. Maria S Braut
  Maria S Braut

  Ukens antrekk???

  27. juni 2016
  |Reply
  • Ja det skal jeg prøve å få til Maria 🙂 Takk for innspill 🙂

   28. juni 2016
   |Reply
 2. Elisebeth Lode
  Elisebeth Lode

  Åhh tusen takk for fine og flotte ord, Beate? Du er toppers?

  27. juni 2016
  |Reply
 3. Anne Dagny
  Anne Dagny

  Utrolig kjekt å lese ?? gleder meg til å se bilder fra festen????

  28. juni 2016
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.