Skip to content

Å være et medmenneske

Posted in Tanker og meninger

Jeg er heldig. Å få lov å arbeide som sykepleier med alt som følger med i vårt yrke er svært givende. Det beste av alt må være det å få lov til å være et medmenneske!
image

Jeg skal jo bare én gang vandre gjennom denne verden. Alt det gode jeg kan gjøre, all den vennlighet jeg kan vise noe menneske, må jeg gjøre nå, ikke utsette og forsømme, for jeg kommer aldri denne veien igjen.

Vær et medmenneske. Det gjør så godt å få være der for noen andre. Tørr å være nær, følsom og tilstedet. Livet blir så mye bedre dersom det fylles med godhet og omsorg. Vær i kontakt med egne følelser slik at en lettere kan håndtere andres. Tørr å være der selv om det er tøft. Det finnes ingen fasit på hvordan du skal være for å være et god medmenneske men det starter hvertfall med at du må være der. Tørr å være der for en annen person enten det er en venn, et familiemedlem eller bekjendt. Når du er, er du et medmenneske.

Beate

Blogglistenhits

 

4 Comments

 1. Karin
  Karin

  Du er god!!:)

  8. juli 2016
  |Reply
  • 🙂 Ha en fin helg Karin 🙂

   9. juli 2016
   |Reply
 2. Anne Dagny
  Anne Dagny

  Goe deg Beate ❤️

  12. juli 2016
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.