Skip to content

All Black&White

Posted in Stilen min

Hei til deg og hei torsdag allerede! Viser dere et antrekk fra sist uke.
IMG_2661

 Det er ikke til å legge skjul på at jeg digger svart og hvit når det kommer til klær. Det er alltid en safe vinner spør du meg. Da jeg hadde lunsj her forleden med kjære Rita tok vi noen bilder. Det morsomme var jo at Rita hadde sagt til samboeren sin rett før hun gikk at hun mest sannsynlig skulle ta noen bilder av meg. Ja Rita du kjenner meg godt! 🙂 Har da prøvt meg på en liten antrekks post under her:
IMG_2652
IMG_2659
IMG_2654
IMG_2660
IMG_2666
IMG_2656
IMG_2673
IMG_2671
Antrekket: sko fra Nike, strømpebukse og skjørt fra H&M, trendcoat fra COS, t-skjorte fra Samsøe, veske fra Malene Birger og solbriller fra RayBan. 

Ville bare ønske dere en fin dag!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.