Skip to content

«Blir du stresset dersom du ikke får løpt dine planlagte økter?»

Posted in Treningsglede

Før ferien vår til Spania fikk jeg dette spørsmålet fra en god vennine. Jeg tenkte at det kunne være et fint tema for et eget innlegg her på bloggen.IMG_3020

For dere som leser bloggen min vet dere at jeg hadde en plan før vi dro til Spania. På våre 2 uker der ned skulle jeg ha 7 løpeøkter. Før vi dro snakket jeg med en god vennine om dette og vi snakket om hvordan jeg hadde tenkt å få gjennomført det. At jeg hadde snakket med mannen og lagt en plan sammen med han da det er veldig viktig. Venninen min spurte meg da følgende spørsmål: «Kommer du til å bli stresset dersom du ikke klarer å gjennomføre alle disse øktene?». Jeg husker ikke ordrett hva jeg svarte men svartet var nei at jeg blir ikke stresset MEN…
IMG_3014
I løpet av ferien vår fikk jeg løpt 6/7 økter der nede. Den siste lot seg rett å slett ikke gjennomføres av flere grunner. Jeg er veldig fornøyd med de øktene jeg fikk til og bruker ikke noe energi på at jeg ikke fikk gjennomført den siste økten. Jeg føler på ingen måte at jeg «failet» eller gikk glipp av noe annet en en god løpeøkt.
IMG_3035
Men over til poenget mitt: Jeg blir ikke stresset over å ikke få løpe, jeg blir avstresset av å løpe. Nå drikker jeg ikke kaffe men jeg har forstått at dersom du først har gjort deg for vanen å drikke kaffi MÅ en ha det hver dag for å føle seg klar for en ny dag. Vell jeg har det nok på samme måte når det kommer til trening. Det å få trent gjør meg fullstendig og jeg føler meg hel.
IMG_3035
Når jeg løper bearbeider jeg følelser, jeg reflekterer, jeg blir kreativ, jeg blir i godt humør, jeg opprettholder god helse og jeg føler meg fri! Jeg blir rett å slett en bedre variasjon av meg selv om det gir noen mening. Det gir meg rett å slett så mye bra at jeg vil ikke leve uten det. For å gi et fullstendig svar må det bli slik: nei jeg blir ikke stresset over at en løpetur utgår men jeg foretrekker absolutt at treningen går som planlagt nettopp fordi det gir meg så mye!
IMG_3005
Klokken er straks 23.30 og jeg får se til å komme meg i dysjen. Det ble en sen kveldsøkt i dag men heldigvis er det ferie og klokken blir litt uviktig, det er deilig å kjenne på. Håper du er klar for en ny uke i morgen og at du gjør den til en sprek en. Finn din mening med fysisk aktivitet, det er det som blir ekte treningsglede. Jeg ser frem til å starte en ly løpeuke i morgen, uke 6/9 skal jeg i gang med. Vi blogges mer i morgen dere!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Rita
    Rita

    ?

    1. august 2016
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.