Skip to content

Da tar vi sommerferie!

Posted in Hverdagsliv

I dag starter 4 uker ferie og det føles fantastisk godt! Vi setter oss på flyet allerede i morgen og jeg kan nesten ikke vente med å komme ned til sol og varme!IMG_2671

Her forleden spurte jeg Lykke om hvorfor vi har ferie og hva hun tenkte omkring ordet ferie. Min skjønne datter svarte da momentant: «Ferie er til for at foreldrene skal ha mye tid sammen med barna sine». Det synes jeg var et så riktig og fint svar! Det er jo nettopp det ferie handler om, det å være sammen og ikke minst gjøre ting ilag.

Vi setter oss på flyet i morgen, da flyr vi ned til Spania. Gjennom jobben til Franki låner vi leiligheten og vi stortrives der nede. Vi skal være der i 2 uker og ekstra spesielt i år er at vi har med min kjære niese Nathalie ♥ Å som jeg gleder meg!

Jeg pakker med meg macen min og oppdaterer dere fra deilige Spania. Dersom du også er på ferie eller starter ferien din nå vil jeg bare ønske deg riktig god ferie uansett hvilke planer du har. Ha en fortsatt fin fredagskveld videre og nyt helgen. Min kveld går med til å pakke ferdig i tillegg må jeg ned på butikken for å handle med noen ekstra ting til ferien. Stor klem fra meg

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Elisebeth lode
  Elisebeth lode

  Ha en riktig god og kjempe jild ferie i Spania 🙂 har selv 1 uke igjen så skal eg tilbake til den hærlige jobben 🙂

  15. juli 2016
  |Reply
  • Tusen Takk kjære Elisebeth 🙂

   17. juli 2016
   |Reply
 2. Maria
  Maria

  God ferie! ? her i huset tar vi 3 uker ?

  15. juli 2016
  |Reply
  • Takk! God ferie til deg og dine Maria 🙂

   17. juli 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.