Skip to content

Den gode lunsjen!

Posted in Hverdagsliv

Jeg er glad i lunsj av flere grunner. Det er hyggelig, sosialt og du får alltid en god matopplevelse!
IMG_2675
Jeg skal ikke legge skjul på at jeg ofte er ute på lunsj. Enten det er hjemme hos noen eller ute på et spisested! For min del har det blitt en stor hverdagsluksus og jeg har flere lunsjer i løpet av 1 mnd. Jeg har med tiden blitt mer opptatt av alt det kjekke som er rundt et måltid og jeg tenkte å liste opp noen av dem:

Du er sosial: Jeg er veldig glad i mine venniner og ønsker å tilbringe mye tid med dem. I min hverdag med helge og kveldsjobbing blir det mer naturlig å spise lunsj sammen enn å gå ut en kveld/ettermiddag.

Du nyter maten på en annen måte: Det er klart det at spiser jeg hjemme blir det fort noe raskt som jeg spiser relativt fort og sitter ikke å nyter maten på samme måte. Å spise lunsj sammen med noen gjør hele måltidet så mye kjekkere og en setter mer pris på maten rett å slett.

Du nyter livet: Jeg forsøker å leve etter prinsippet at en lever bare en gang. Mens jeg lever ønsker jeg å gjøre ting som gjør meg glad. Lunsjdater gjør meg glad = det er bra for livskvaliteten min! Enig Rita?

En gjør noe sammen: Dette punktet gjelder dersom lunsjen lages sammen hjemme. Dette er noe jeg setter stor pris på å gjøre sammen med Maya! Hun har lært meg gleden av å stå på kjøkkenet sammen å kutte opp frukt og grønsaker mens drøset går, så koselig!

En får variasjon: La oss si at du får lunsjbesøk hjem til deg. Du serverer ikke tørr kneipskive med gulost nødvendigvis. En tar seg litt mer av gjestene enn en normalt ville gjort dersom en spiste hver lunsj hjemme alene. Med andre ord, du får variasjon i kostholdet ditt!

En kler seg mer opp i hverdagen: Min hverdag går mye til trening eller jobb, med andre ord går jeg ofte i treningstøy eller i hvit uniform. Det å ha en lunsjdate ute på et spisested gjør at en kler seg automatisk litt mer opp. Det er viktig å føle seg litt pen også i hverdagen 🙂

En blir kreativ: En utvider kostholdet automatisk. Jeg blir hvertfall slik at jeg prøver ut oppskrifter, blir inspirert til å få oppskifter dersom jeg spiser noe godt. Å dersom samme person kommer for 5. gang på lunsj hos deg er det greit å ikke servere det samme hver gang!

En støtter spisesteder: Ved å ta lunsjen ute på et spisested er en med på å støtte dem som driver. For å kunne være et tilbud for oss brukere er vi nødt for å bruke dem. Mitt favoritt spisested ute er uten tvil Kjøkkenet på Bryne!!

Jeg tror jeg kunne fortsatt lenger her men velger å stoppe nå. Poenget er hvertfall at det å gå på lunsjdater er hyggelig, sosialt og en fin ting å gjøre! Nå vet jeg jo at det ikke er alle som er så heldig å jobbe turnus slik som meg og har muligheten til dette i hverdagen. Mulig du kan legge lunsjdater mot en lørdag i blant eller til ferier slik som nå? Min oppfordring: Gå mer på lunsj ♥

Ønsker dere en finfin fredag videre! Make it a good one!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.