Skip to content

Feriekos i Spania

Posted in Hverdagsliv, and Reise

Vi er enda på ferie i solfylte Spania og nyter nå siste dager før vi reiser hjem lørdags kveld.
IMG_2889
Ville bare innom å si hei og gi dere en liten oppdatering. Bloggen blir ikke hovedprioritert i disse dager men det regner jeg med at dere har stor forståelse for. Jeg ønsker å være mest mulig tilstedet med de fine menneskene jeg er her sammen med fremfor å sitte foran macen.

Vi har det veldig fint og jeg har begynt å kjenne på den kjedelige følelsen av at hjemreisen nærmer seg og liker det svært lite! Jeg vil ikke hjem og kunne med fordel vært her nede i 3 uker. Vi reiser heldigvis hjem lørdagskveld slik at vi har 2 hele dager igjen til å nyte, det hjelper på.

Dagene våre går med til å bade, gå på stranden, være med bassenget, gå på tivoli og mye mer. Vi har de siste dager hatt veldig kjekt samvær sammen med Malin&Atle og deres gutter, det har vært veldig kjekt ♥

I kveld er Franki og jentene ute på kos mens jeg og minstegutt er hjemme. Det ble en sen kveld for han i går og jeg ønsket ikke det samme i kveld også da han har det best ved å holde seg til faste leggerutiner for å ikke komme helt utav det. Det gjør meg ingenting å være igjen i leiligheten, faktisk litt deilig å bare slappe av i fred og ro også. Det beste av alt er at snart kommer 2 superglade jenter hjem som har mye kjekt å fortelle.

Håper dere har det fint hjemme eller på ferie dersom dere er ute å reiser. Vi skal hvertfall nyte de 2 siste dager til det fulle før mer ferie på hytten venter oss når vi kommer hjem. Ha en fin torsdagskveld videre. Klem

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Siv
  Siv

  Hei 🙂 dokke må virkeligt nyda dei 2 sisite dagene…her heima regne dæ katta…ikkje møje som minne om sommer kan du sei…..
  Høyres ut som dokke he hatt en kjekke ferie 🙂 god tur heim på lørdag! Hilse gjengen.
  Klem 🙂

  29. juli 2016
  |Reply
  • Knall med Spania Ferie, vil ikke heim og hvertfall ikke til regn! Hils gjengen din og , klem 🙂

   30. juli 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.