Skip to content

Hello July!

Posted in Hverdagsliv

Tenk det da, 1 juli allerede! Selv om det ikke er mye som minner om sommer på Jæren i dag så er vi kommet over til juli måned. Tenkte å dele hva jeg håper å få utav min juli med dere ♥
IMG_2163

Gjøre en forskjell på jobben
Vi er inne i den store sommermåneden og jeg har stor tro på at det fine været må komme. Jeg ønsker verftall å gjøre «sommerslige» aktiviteter for dem jeg er så heldige å få være sykepleier for. Ta dem med på busstur, kjøpe is på Bryne Torg, kjenne sand mellom tærne, ta en tur til Wiig Gartneri. Mulighetene er mange men det er jeg som må sette fokuset der og finne rom for slike aktiviteter i en travel sykepleier hverdag.

Stavanger tur
Jeg er veldig giret på å rusle i Stavanger sine gater og bare kose meg. Det håper jeg å få til før vi drar på ferie sammen med en vennine.

Date night med min kjære
Det er alt for skjelden at vi to går på dater, det burde vi gjort enda mer. Men nå til helgen har jeg tatt grep og invitert min kjære med på date. Det gleder jeg meg veldig til ♥

Sommerklær shopping med Lykke
Lykke trenger nye sommerklær til vi skal på ferie. Da det ikke er mulig å kjøpe noe uten henne lenger får vi finne en dag hvor vi kan være sammen bare hun og jeg for litt jentekos.

Glede seg til ferien
Vi starter 4 uker ferie om 2 uker. Vi reiser ned til Spania 16 juli og blir der i 2 uker. Det skal bli så deilig med sol og ikke minst mye tid sammen! I år er vi så heldige å skal ha med Nathalie som jeg er tante til, det blir ekstra stas! Etter Spania venter ferie oppe på hytten. Vi er heldige!

Pakke til ferie
Det er mye som skal pakkes i forkant av en 2 ukers ferie. Heldigvis pakker mannen selv, hehe.

Kjøpe meg Kamera stativ
Jeg har vært så heldig å få låne Bente sitt stativ for en periode nå. Jeg er ikke i tvil om at jeg må invistere i mitt eget og har store planer om å gjøre dette i løpet av måneden.

Kjøpe meg nye løpesko
Det er noe jeg MÅ få gjort. Løpeskoene mine som jeg bruker ute er godt brukt og jeg kjenner de ikke gir meg samme demping som de skal gjøre. I tillegg har jeg lyst å lære med om et godt løpesteg som Ruby gjorde meg oppmerksom på i går.

Holde meg til løpeplanen min selv om det er ferie snart
Jeg har startet denne uken med Uke 1 på løpeprogrammet mitt og er godt i gang. Jeg har store planer om å følge programmet slavisk selv om det snart er ferie. Jeg og Franki har snakket om dette og funnet ut at den beste løsningen er dersom jeg løper fra morgenen når vi er i Spania.

Ha mye tid til venner og familie før ferie
Gåturer, besøk og tid sammen er noe jeg ønsker vi skal få til. Besøke oldemødrene til barna før vi reiser på ferie, invitere til kveldsmat for søsken, gå turer med venniner, lunsj og besøk.


Håper du har en fin fredag og er klar for både helg og Juli måned. Jeg starter dagen med en rolig løpeøkt på tredemøllen min før jeg skal møte Maya. Jeg går mot arbeidshelg og gleder meg over fordelene det gir. Fri i går, fri på dagen i dag og fri på mandag. Turnus er ikke så verst når en fokuserer på de positive tingene. Ha en nydelig fredag selv om det regner ned ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.