Skip to content

Hva jeg vil gjøre før jeg blir 30 år!

Posted in Hverdagsliv

Det er akkuratt 10 måneder til jeg fyller 30 år og jeg tenkte det var gøy å liste opp noen ting jeg ønsker å gjøre innen den tid.IMG_2661

 • Opp til Trolltunga sammen med min kjære mann
  Dette har jeg hatt lyst til en stund men nå ønsker jeg å få det til! Jeg tenker at så fort hverdagen kommer over oss må vi sette oss ned å se hvordan timeplanen vår ser ut fremover med tanke på arbeidshelger, handballkamper alt som hører vår hverdag til. Det beste for å få til noe er å sette av tid til slikt, det er først da det er mulig å få realitsert det.
 • Løpe mitt første halvmaraton og muligens et helmaraton
  Jepp, dere som leser bloggen min vet at det skjer om ikke så alt for lenge. Siste lørdagen i august løper jeg mitt første halvmaraton og jeg gleder meg! Jeg er giret på å melde meg på et helmaraton og løpe det før jeg blir 30 år men det har jeg ikke helt bestemt meg for!
 • Besøke Maya i Bergen By
  Min kjære Maya flytter til Bergen i høst og jeg har stort ønske om å få til en helg sammen med henne der.
 • Kjærestetur med min beste mann
  Dette er noe vi har vært flinke å prioritert hver høst, en utendlanstur for bare meg og min mann. Vi har enda ikke sett et reisemål men det er noe vi prioriterer høyt da det er så viktig!
 • Svømme 1000 meteren
  Jeg var tøff i munnen her nede i Spania og uttalte meg at en var i dårlig form dersom en ikke klarte å svømme 1000meter. Jeg svømte noen hundre meter i bassenget her nede og merket at det var tungt. Derfor skal jeg svømme 1000 meter før jeg bikker 30!
 • Få orden på alle videoklipp
  Dette punktet gir meg magesår og derfor må jeg få gjort noe med det! Jeg har filmet mye opp gjennom årene etter at vi fikk barn. Nå gjenstår et stort arbeid med å legge alt over på DVD plater og div. Tar gjerne i mot tips dersom dere har noen erfaring på dette området!
 • Få til en familieferie til Spania
  Det hadde vært digg med en uke her nede i Spania før neste sommer. Nå som vi får skolejente er det mulig at det lar seg gjøre i en skoleferie.
 • Dra på konsert med godt selskap
  En konsert i godt lag er aldri feil! Før vi fikk barn var vi veldig flinke til å få til en Oslo helg i året hvor vi gikk på konsert sammen med gode venner.
 • Utfordre høydeskrekken
  Denne er klassisk men nødvendig! Jeg kunne gjerne tenke meg å hoppe i fallskjerm eller i strikk bare for å utfordre meg selv på et område jeg sjelden beveger meg innpå. Jeg liker ikke høyder for godt!
 • Gå Flørli trappene
  Dette har jeg hatt lyst til siden Franki og Lykke gikk dem for 2 år siden, det såg ut så en så kjekk tur. Satser på at vi får til en fin familietur opp der før sensommeren er over.
 • Fortsette å glede andre med små hverdagsgleder.
  Jeg er svært glad i å glede andre med små hverdagsgleder som bakverk, uventet besøk, julekaker, blomsterbukett eller bare en fin tjeneste. Det er de små gledene som ofte gjør livet så fint å leve.
 • Gå gjennom en helvetesuke!
  Det er nok flere enn meg som har fått meg seg at det finnes en helvettesuke hvor en har ulike fokus for hver dag og tester seg selv mentalt og fysisk. Jeg kunne godt tenke meg å lese boken å gjennomføre en slik uke men ser at det kan bli noe utfordrende mens en har små barn.
 • Planlegge en digg 30 års fest!
  Er det noe jeg elsker så må det være å planlegge og stelle i stand sosiale begivenheter som blant annet bursdager! Min egen 30 års dag har jeg smått begynnt å planlegge og det blir uten tvil en kveld jeg gleder meg til!

Har du noen ting i livet som du ønsker å utrette ? Fortell meg gjerne, veldig kjekt å kunne høre dersom noen av dere har «noe» dere ønsker å utrette før en viss tid er omme. Ellers er jeg veldig avslappet til det å bli 30 år når den tid kommer.

Vel jeg får komme meg ut i solen å nyte aller siste dag her før vi flyr hjem i kveld. Jeg har ikke lyst å reise hjem og enda mindre lyst når jeg har forstått at det er regn som venter oss hjemme.. Ha en nydelig lørdag dere og takk for at du titter innom her, det gjør meg glad ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. lena
  lena

  Lett klare du 1000 meter☺jort på 30 min?

  6. august 2016
  |Reply
  • Er du en svømmer Lena? Da er du hvertfall hjertelig velkommen til å bli med meg. Kjekt at du har så troen på meg men jeg klarer aldri å svømme 1000meter på 30 min. hehe 🙂 Klem

   7. august 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.