Skip to content

Løpemusikk

Posted in Treningsglede

Hei og god søndagskveld! I dag tenkte jeg å dele med dere mine favoritt sanger når det kommer til løpemusikk.
IMG_2916
Min kjære Anne Dagny har etterspurt litt løpemusikk og da er det klart hun skal få det. Jeg varierer om jeg løper med musikk eller ei, faktisk så kan begge deler ha sine fordeler. Løper jeg med musikk er faren for at jeg løper fortere enn jeg skal veldig aktuell, men til fordel får en det ekstra giret som musikken gir! Å løpe uten musikk gjør at en kan prate med en vennine dersom en løper sammen med noen eller bare ta inn alle inntrykk som naturen gir. Ulempen med å ikke ha musikk må være at en kan begynne å kjede seg litt dersom en løper langkjøring. Men over til det som innlegget skulle handle om, her kommer noen tips til løpemusikk:

Run – Pink
Running Wild – Yuri Kane & Ana Criado
Odysee – Scarf!
For Evigt – Volbeat
Happy – Pharrell Williams
Ah Yeah So What – Will Sparks
Wild Eyes – Broiler
Kernkraft 400 – Power Music Workout
Any Way You Want It – Power Music Workout
Infinity – Power Music Workout
Hapiness – Alexis Jordan
Running (Live) – Hillsong Worship 

Håper du fant noe du likte som får fart på dine løpesko. Anbefaler sterkt å ha Pink sin Run sang som første sang ut, den gir meg en ordentlig digg løpeglede og oppvarmingen blir en lek, bare prøv selv. Dersom du har noen løpesanger du bare digger håper jeg du legger igjen en liten kommentar slik at både meg og mine leser kan få tips. På forhånd takk 🙂 Ellers er klokken 23.18 og det er ikke lenge siden jeg kom inn fra min 13km tur. Som jeg nevnte i innlegget i går så gledet jeg med til kveldstur da morgenjogging ikke var helt optimalt for min del. For å si det sånn så kan det ikke sammenliknes for min del. Hele løpeturen løp jeg med et stort smil og sang inni meg. De 3 tidligere øktene mine i uken som har vært har bare vært sånn ok+ og det har sammenheng med at jeg har løpt før frokost. Den gode treningsgleden har vært fraværende tidligere i uken fordi jeg har vært hel tom etter endt økt og kun kjendt etter på at kroppen trenger mat og vann. Nå i kveld derimot føles alt riktig og jeg har enda ikke helt landet selv om klokken nærmer seg midtnatt. Vell nå kom skravlet mitt over meg, det var absolutt ikke meningen. Men det er denne følelsen som jeg sitter med nå som jeg skulle ønske at flere opplevte når det kom til trening, den ultimate treningsgleden som kommer når trening blir en del av deg. The best feeling! Vel jeg får forsøke å runde av her å komme meg i dusjen. Håper dere har hatt en fin helg og er klar for en ny uke i morgen enten det er ferie eller hverdag. Vi blogges.
IMG_2920

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Anne Dagny
    Anne Dagny

    Tusen takk kjære! Glede meg til å prøve ut spilleliste ala BEATE ?

    22. august 2016
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.