Skip to content

New in: Hagemøbler!

Posted in Interiør, and New in

Det er allerede 2 uker siden vi fikk våre nye hagemøbler hjem men jeg har helt glemt å vise dem her på bloggen. Så her kommer noen bilder av dem.
IMG_2271
Jeg tok bildene sent en kveld og syns egentlig de ble alt for mørke. Men siden det regner såpass mye for tiden har jeg ikke hatt bedre anledninger til å ta nye bilder så det får bli med disse.
IMG_2272
IMG_2273
IMG_2275
Vi ønsket oss penger til burdagene våres som skulle gå til hagemøbler og store deler av disse hagemøblene kan vi takke venner og familie for 🙂 Vi, eller rettere sagt var det jeg som fant disse på IKEA og da mannen synes de var greie gikk vi for dem. Vi kjøpte 2 stk bord slik at vi har et på fremsiden av huset og et bak i selve hagen ved siden av lekehytten. Tanken med dette er å ha muligheten til å dekke langbord. Vi kjøpte 8 hvite stoler og 2 benker. Bord og benker er vedlikeholdsfrie og skal kunne stå ute året rundt. Det var noe av grunnet til at jeg gikk for dem så får håpe at det stemmer! Vi er hvertfall veldig fornøyd!
IMG_2271
I tillegg kjøpte vi disse 2 store hvite stolene og et lite bord som dere ser på bilde over. Vi beholder den gode sofagruppen vår men har lengtet etter bord og stoler som gjør at middagen kan nytes ute på en litt mer praktisk og behagelig måte. I tillegg gleder vi oss til å feire Lykke sin 6 år`s dag i august og håper å kunne dekke langbord ute i hagen. Vi må jo håpe på sommer hvertfall 🙂


Ellers har jeg hatt en fin dag. Jeg har vært på jobb, laget middag, gått tur sammen med Maya og Felix. Nå er ungene i drømmeland og jeg har tenkt å sitte foran macen min i kveld for å jobbe litt med neste «Hjemme hos» innlegg. Jeg gleder meg til å vise dere neste hjem og håper dere gleder dere til å se/lese om det her inne på bloggen. Håper du har en fin torsdagskveld og er klar for en siste innsats på jobb i morgen før det er helg for de fleste og muligens ferie for noen. Vi skal jobbe en uke til før ferien starter neste helg. Vi blogges mer i morgen dere. Klem

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Linn
    Linn

    Så fint dette var! Hvor er stolene kjøpt?

    9. mai 2017
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.