Skip to content

Ny favoritt blomst: Pioner!

Posted in Interiør

Hei på deg! Pionene fra forrige helg er enda fine da jeg har vært flink å ta dem ut i garasjen om natten. Gøy å ha flotte pioner fremme i stuen!
IMG_2253
Jeg tror pioner må være min nye favoritt blomst på denne årstiden. Den minner meg om sommer og er så nydelig at hvilket som helst rom blir flott med disse på bordet. Etter sommerfesten vår har jeg vært smart å ta dem ut i garasjen hver kveld og vet du hva? De aller fleste holder seg like fint enda!
IMG_2252
IMG_2254
IMG_2259
De store vasene kom jeg over på IKEA, koster bare 149 kr per stk. De er perfekte til å bruke i fester, bursdager, jul, ute som inne. De kommer jeg til å bruke ofte og ha mye fremme tenker jeg. Problemmet er vel den oppbevaringen når de ikke er i bruk.. Vi har endelig etter 1 uke ryddet sofaen på plass etter sist helg og ting har fått sin plass. I kveld skulle vi jo ha vært på date men vi måtte utsette daten vår til en senere anledning. Det var dumt men da har vi noe å se frem til om ikke alt for lenge håper jeg. Ville egentlig bare innom å si hei til dere og ønske dere en fin lørdagskveld uansett hva du har planer om.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.