Skip to content

Pionene er flyttet opp til tvkroken!

Posted in Interiør

Hei lørdag og hei til deg som leser! Håper helgen din er fin og at du har god sommerfølelse enten det er ferie eller ei. Tenkte å vise noen bilder fra tv stuen vår i dag.
IMG_2607
Tro det eller ei men pionene fra sommerfesten holder enda. Det eneste jeg gjør er å sette dem ut hver kveld i garasjen. De har fått flyttet opp i tv stuen for en forandring men de tar seg minst like godt ut der oppe som nede i finstuen.
IMG_2605
IMG_2608
IMG_2604
Det er kjekt å ta interiør bilder innendørs på vår/sommer tiden da en får veldig god hjelp fra lyset. Jeg er på jakt etter et nytt teppe til tv stuen vår, skrik gjerne ut om du vet om noen fine som kunne passet.


Lørdagen min har vært fin. Jeg og ungene hadde frokost og tv/film titting tid mens pappaen i huset fikk sove frempå. Vi var nede å tok ukeshandelen og kjøpte lørdagsgodt. Klokken 11.00 fikk vi besøk av Nathalie og Nikolai som jeg er tante til. Nikolai er bare noen uker gammel mens Nathalie er 10 år. Vi fikk opp pappaen i huset og tok alle turen ned til Bø skule sitt uteområdet. Anbefales! Klokken 16.00 ble vi nødt for å levere lille N og Nathalie tilbake til søsteren min slik vi skulle rekke en tur til IKEA før det ble for sent. Turen inn til Forus ble en bomtur da skjenken jeg så for meg ikke passet slik jeg hadde tenkt alikevel! Så nå fortsetter letingen etter ny skjenk. Etter kveldskos med ungene tok jeg ut på kveldsjoggetur og nå går resten av kvelden med til avslappning og film tenker jeg. Ville bare innom for å ønske dere en riktig fin lørdagskveld!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.