Skip to content

Postkort fra Spania!

Posted in Hverdagsliv, and Reise

Hei fra nydelige Spania! Her er gjengen min, et helt eget ferieselfie!
image
Etter flere forsøk fikk vi da altså til dette bilde, hehe. Det hører liksom med på ferie å ta en strandselfie av oss alle. Mannen i hus synes også det er kjekkere enn de gangene jeg spør fremmede om å ta familiebilder av oss. Så et mobilselfie får duge til bloggen i dag. Jeg tenkte bare å oppdatere dere litt fra varmen selv om dere klarer å tenke dere til hva som skjer her nede. Det går i bading, soling, isspising, strandlivet, bading og litt utflukter som shopping, badeland og tivoli. Vi koser oss og nyter ferielivet her nede. Tenkte å liste opp litt hvordan jeg trivest best når det kommer til Spania og sydenlivet.

 • Jeg elsker solsengen! Det er nok ikke det første noen tenker om meg men jeg kan flate helt ut og blir ikke rastløs. Så klart når en reiser med barn lar dette seg ikke gjøre for lenge av gangen men jeg nyter de stundene jeg får mellom leking, bading, smørning, matlaging, fotografering o.l.
 • Det er stort sett jeg som tar bilder på ferier og her nede er intet unntak. Franki kan finne på å ta kamera men det er stort sett meg.
 • Jeg leser kun bok i Spania, ingen andre sted! Det er helt rart det der. Hjemme rører jeg ikke bøker og finner ikke roen ved å lese. Dette har også stor sammenheng med at jeg ikke føler jeg har tid til det hjemme. Her nede derimot: Jeg er helt oppslukt av Jussi Adler-Olsen bøkene. Akkuratt nå er det Marco Effekten jeg ikke klarer å legge bort, boken er snart utlest.
 • Jeg bader ikke i sjøen! Jeg vasser selvsagt med barna men utenom det er jeg ingen badeløve.  Bassenget derimot går bedre, det er mye mer behagelig.
 • Jeg foretrekker kveldsolen! Dersom vi ikke skal ut på noe på kvelden annet enn å være hjemme i leiligheten setter jeg stor pris på å sitte ute i solen å lese i bøker. Kveldssolen er uten tvil den beste, den varmer så godt uten at det er for varmt å sitte midt i solen.
 • Jeg foretrekker kveldsjogging! Nå har jeg vært ute 3 morgener til nå og kan bekrefte det jeg antok: min kropp fungerer ikke før frokost! Jeg har hatt greie økter men kjenner at jeg er helt tom etterpå og merker at jeg savner kveldsjoggingen min. Derfor gleder jeg meg allerede til søndagskveld for da blir det kveldsjogging på denne jenta!
 • Jeg elsker frukten her nede! For det meste går det i melon, både hvit og rød. Jeg, Nathalie og Felix krangler nesten om bitene etter at jeg har sett dem frem, hehe. Frukten her nede er ekstra saftig!
 • Jeg foretrekker solseng fremfor stoler og håndklær på stranden! Av den enkle grunn at det er mest praktisk. En har større plass til å boltre seg på, en kommer litt opp fra sanden og får parasol med på kjøpet som også er godt å ha i denne varmen.
 • Jeg blir fort brent dersom jeg ikke passer på. Jeg er flink til å smøre meg med høy faktor men det skal lite til før jeg blir solbrent. Den gode huden jeg hadde i ungdommen har jeg hvertfall ikke lenger. Så faktor 30 er safe.
 • Jeg foretrekker måltider hjemme kontra resturant, hvertfall på kveldstid. Ungene våre er rett å slett litt for kresne og små enda til at resturant besøk blir særdeles hyggelig. Ofte ender det i at den ene ikke skal spise og den andre blir overtrett og ikke samerbeider. Det som kunne vært en hyggelig kveld ute blir ofte mer stress enn jeg synes det er verdt. Vi spiser ute men ikke for mange kvelder, da er det bedre på dagtid.
 • Jeg kjører bil her nede. Alt er så mye enklere å ta seg til når vi har leiebil. Etter at vi hadde det for første gang for noen år siden klarer vi oss ikke uten. Jeg har lært meg noen enkle ruter som gjør at jeg kommer meg frem til de steder jeg trenger. Veldig kjekt her en kveld forleden da jeg og jentene tok ut på en shoppingtur.
 • Jeg godtar ipad og film på dagtid innenfor visse grenser her nede. Her nede synes jeg at det er godt når barna tar seg en liten timeout inne midt på dagen siden det er såpass varmt her nede. Så selv om jeg er i mot ipad hjemme på dagtid stort sett er jeg friere her nede pga det avbrekket fra solen som den gir.
 • Jeg er kresen på maten og går ofte for pizza, pasta eller lignende når jeg er i Spania.

Som sagt så koser vi oss og nyter ferie her! Vi har allerede vært her en hel uke i dag men har heldigvis en hel uken igjen før vi vender nesen hjem til Sola og Jæren. Håper dere som er hjemme har fint sommervær og at dere har det fint. Sommerklem fra meg.

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Ane
  Ane

  Goo færi !?

  24. juli 2016
  |Reply
  • Tusen takk Ane 🙂 I like måte! Klem

   24. juli 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.