Skip to content

Sommerfine negler fra Krystall Hud&Velvære!

Posted in Skjønnhet & Velvære

Hei dere! I dag tenkte jeg å vise dere mine sommerfreshe negler, de er en nydelig gul farge ♥
IMG_2684

Like før ferien vår var jeg innom hos flinkeste Trine som driver Krystall Hud & Velvære, siden hennes finner dere her. Jeg har hatt en fæl uvane når det kommer til negler, ja jeg biter dem. Men det var før. Det er nå flere uker siden sist og jeg tror jeg har klart å slutte helt, håper hvertall det. Jeg har enda korte nelger men med mitt yrke og som småbarnsmor kan jeg ikke ha for lange. Uansett, jeg ønsket gellack og viser dere før/etter bilder.
IMG_2677
IMG_2680
Klar for å få litt farge på dem til sommeren nå. Jeg gikk som sagt for gult og er så fornøyd med fargevalget! Under er resultatet:
IMG_2681
IMG_2684
Trine hadde heldigvis tid til å gjøre samme behandling på tærne så nå føler jeg meg sommerfin her nede i Spania! Hverdagsluksus! Ellers har vi hatt nok en fin dag i solen både ved bassenget og nede på stranden. På stranden møtte vi flotte Janne og hennes familie, veldig koselig å være sammen med dem noen timer i dag ♥ Jeg får runde av her men titt gjerne innom bloggen min igjen i morgen. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.