Skip to content

Uke 26

Posted in Hverdagsliv

God morgen kjære lesere! Det er mandag og tid for oppsummering av uken som gikk.
IMG_2279

Ukens opptur:
At hverdagen vår fikk en bedre flyt sist uke kontra uken før. Det var mer tid til barna, mindre stress og en bedre hverdag rett å slett.

Ukens nedtur:
Jeg var så klar for date night med min kjære på lørdag. Jeg hadde bestilt bord for 2 personer på Renaa Matbar i Stavanger og gledet meg! Franki var ikke i form på lørdag og vi måtte desverre avlyse det hele. Det var nedtur. Men slik er det, håper vi får det til om ikke så alt for lenge.

Ukens lunsj:
Sist uke hadde jeg lunsj sammen med Kathrine på torsdagen hjemme hos henne. Veldig koselig etterfølgt av gode samtaler. På fredag hadde jeg lunsj sammen med Maya som også var veldig hyggelig!

Ukens kjøp:
Sist uke var jeg innom Kvadrat før jeg var hos Kathrine på lunsj. Jeg fikk med meg 2 topper på salg!

Ukens utfordring:
Det tror jeg må være arbeidsrelatert. Det har vært en hektisk arbeidshelg og utfordringen ble rett å slett å klare å ikke stresse men å gjøre en ting av gangen.

Ukens cravings:
Tror ikke det var noe spesielt jeg gikk å spiste på sist uke. Men Avo Shaken fra Joe & Juice er noe jeg akutt kan få lyst på men som ikke blir noe av siden nærmeste sted for å få tak i den er på Kvadrat.

Ukens avhengighet:
SKAM! Jeg hadde lovt meg selv at jeg kun skulle se på SKAM seriene mens jeg løper for å ha noe å se frem til. Men sist uke klarte jeg ikke å la være å se hele sesong 2. Jeg skylder litt på fotballen også, jeg kjeder meg når mannen ser på fotball og da ble fristelsen for stor. SKAM går på nrk.no, det er laget 2 sesonger. 3 sesong kommer i høst. Dersom du ikke har sett denne serien kan jeg varmt anbefale den!

Ukens treningsøkter:
Jeg fikk unnagjort 4 løpeøkter og 1 slyngeøkt.

Ukens medfølelse:
Det var en trist telefon å få da lillebroren min ringte å sa at det hadde vært en dødsulykke på lørdag. En 17 år gammel jente falt ut av traktoren og døde av skadene. Mine tanker og dypeste medfølelse går til dem som stod henne nær ♥

Ukens gjensyn:
Å se Espen, min lillebror! Det mest rørende øyeblikket må nok være da Espen var med i barnehagen for å hente ungene. Felix klarte ikke å slutte å hoppe opp og ned. Lykke lyste opp og gav onkelen sin en diger klem. Heldigvis ser vi han snart igjen.

Ukens google jakt:
Vi har en hvit skjenk i stuen som vi har hatt i mange år nå. Vi fikk den av min mor da jeg flyttet inn her for en god del år siden. Den ene skapdøren er desverre helt ødelagt og vi må kjøpe oss en ny skjenk.

Ukens antrekk:
Det var innspill fra Maria som leser bloggen om ukens antrekk. Jeg fikk tatt noen men enkelte dager glemte jeg det litt av, eller glemte kamera mitt. Så her er noen av sist ukes antrekk:
IMG_2282
IMG_2326
IMG_2287
IMG_2336
Ønsker dere en topp mandag! Min har startet på beste vis: morgenkos med ungene etterfølgt av ukens første løpeøkt. Nå må jeg hive meg i dusjen å komme meg avgårde. Jeg skal på lunsj til beste Bente ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Maria S Braut
  Maria S Braut

  Digger antrekksbildene ? kjekt med litt forskjellige settinger ? ønsker deg en flott uke?

  4. juli 2016
  |Reply
  • Takk for kommentar Maria, skal forsøke å ha ukens antrekk flere ganger 🙂 Ønsker deg også en fin uke! 🙂

   6. juli 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.