Skip to content

Uke 27

Posted in Hverdagsliv

Mandag igjen dere, en ny uke står for tur! Jeg starter som fast med mandagsspalten min og oppsumerer kort uken min som gikk.
IMG_2631

Ukens opptur:
Onsdag ble en stor opptur siden tirsdagen min sist uke ble bare kjiip. Trenger ikke så mye annet i livet enn at hverdagen går fint 🙂

Ukens nedtur:
Må bli deler av tirsdagen min sist uke hvor ingenting skulle gå greit. Heldigvis kommer ikke slike dager ofte!

Ukens lunsj:
Forrige uke var jeg på lunsj hos Bente, det var veldig hyggelig! I tillegg hadde vi lunsjbox fra kjøkkenet som fredagslunsj på jobb sist uke, en sikker vinner det og 🙂

Ukens kjøp:
Ingen kjøp sist uke.

Ukens treninger:
Jeg fikk gjennomført alle 4 løpeøktene mine + 2 slyngeøkter i uken som gikk. På mandag sist uke hadde jeg guttene til Franki på slyngetime, det var veldig gøy!

Ukens beste følelse:
Den fikk jeg på fredag på jobb. Jeg tok et valg som var godt for meg og andre.

Ukens gjensyn:
Å se Nikolai og Nathalie igjen på lørdag! Det var en stund siden sist og det var veldig kjekt å være sammen med dem hele lørdagen.

Ukens kollega:
Jeg er heldig og har mange kjekke kollegear men sist uke må jeg få trekke frem Else Jorunn! Vi hadde en veldig fin vakt sammen sist uke og jeg er så glad for at jeg får jobbe sammen med henne.

Ukens sang:
Volbeat – For Evigt.

Ukens beste måltid:
På mandag sist uke fikk jeg veldig lyst å lage bollefrikase til middag. Det ble like godt som jeg håpet på og vi ble alle godt mette.

Ukens beste hverdags øyeblikk:
Må bli kveldsstellet på søndag. Barna var overtrøtte og høye på sukker etter gode kjekser hos onkel Ronny og Tante Siv. Felix var i storform og fant på mange morsomme fantestreker mens han plager Storesøster. Heldigvis ler hun som oftest og er med på leken. I kveldsstellet på søndag var det ekstra fint å bare høre på latteren og observere alt det morsomme som barna fant på. Lykke sa da hun la seg: «Mamma, dette er den morsommeste kvelden jeg kan huske» ♥

Ukens antrekk:
Jeg må innrømme at jeg glemmer dette punktet litt bort i tillegg til at det er ikke alltid jeg synes det passer seg å spørre hvem som helst om å ta bilde av meg. Men noen antrekk ble det da. Må få legge til at jeg syns det er en smule kleint å ta såpass ofte bilder av meg selv men ser jo for variasjonen sin del at det er kjekt for dere lesere.
IMG_2593
IMG_2601
IMG_2610

Ha en nydelig uke, make it a good one!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.