Skip to content

Uke 28

Posted in Hverdagsliv

Hei mandag og ny uke! Jeg skriver fra Spania og håper du har det fint enten du er hjemme eller på ferie! Her kommer en oppsumering av uke 28.
image

Ukens opptur:
Uten tvil å komme ned til Spania! Sol, sommer og mye tid sammen ♥

Ukens nedtur:
Sist uke var minstemann i huset noe uheldig under et kveldsbad som resulterte i at jeg måtte vaske badekaret med klor. Det jeg ikke kom var at de 2 klutene med klor ikke burde ligge sammen med andre klær i skittentøyskurven. Jeg ødela med andre ord en del plagg pga klorflekker..

Ukens sang:
hmm.. Tror ikke jeg hadde noen spesielle sist uke.

Ukens treninger:
Fikk gjennomført mine 4 faste løpeøkter og 1 slyngeøkt. Det jeg er mest fornøyd med må være at jeg fikk en løpetur sammen med både Cathrine og Catrine, mye kjekkere med løpefølge ♥

Ukens lunsj:
Sist uke ble det lunsj på kjøkkenet på Bryne sammen med Rita, det var veldig hyggelig! Ellers hadde vi lunsjbox på jobb på torsdagen og den løsningen passer meg utmerket!

Ukens kjøp:
Sist uke hadde jeg planer om å kjøpe inn ny bikini og sandaler før avreise men det rakk jeg aldri. Det jeg derimot rakk var å kjøpe 2 par løpesko, en ny løpeshorts og ny løpejakke!

Ukens kollega:
Her kunne jeg nevnt mange men tror jeg må trekke frem flinkeste Karin denne uken! Spontan, ansvarsfull og omsorgsfull dame fra selveste Undheim! Hva skulle sommeren blitt uten stødige deg! Håper virkelig du blir mitt følge til høsten, det hadde jeg satt utrolig pris på ♥

Ukens digge følelse:
Sist uke ble en roligere uke på arbeid enn det pleier å være. Det var en deilig følelse å kjenne på at tiden strak til og at det var mulig å gjøre de viktigste tingene på jobb: Være tilstedet for dem alle ♥

Ukens velvære:
Onsdag ble det vippepåfyll hos flinkeste Oddveig ♥ Torsdag ble jeg fin på neglene mine etter at flinke Trine hadde lakket dem og gjort dem sommerfine!

Ukens kupp:
Før onsdagens lunsj var jeg innom salget på Klara og Villbassen. Jeg fikk med meg en flott høst/vår dress til minien og sikret meg den på 40%. Slike klær er kjekkest å finne på salg.

Ukens leser:
Jeg kjenner henne ikke men hun virker som en flott person. Det er kjære deg Maria! Blir så veldig glad for hver kommentar du legger igjen her inne og synes det er veldig kjekt at du følger bloggen min ♥

Ukens antrekk:
IMG_2643
Hvem skulle trodd vi var i juli? Regnjakke, tykk vest og polo! Været kan vi desverre ikke gjøre noe med, håper det er finere vær hjemme denne uken for de av dere som er hjemme!
IMG_2656
Været ble heldigvis bedre på onsdagen sist uke!
IMG_2692
Min nye løpejakke, så fin! Vel jeg tok ikke flere bilder sist uke. Satser på noen flere her nede i Spania.


Vi har det veldig fint her nede! Det er veldig varmt og vi bader mye. Veldig kjekt å se hvor godt ungene trivest og hvor mye de setter pris på at vi gjør helt enkle aktiviteter med dem. Å bade, spille bowling i hagen her, spille kort, leke dokter, tegne med dem, bygge sandslott, finne skjell o.l. Nei dere livet er fint når du har noen å dele det sammen med! Kjenner jeg er veldig takknemlig ♥

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Maria
  Maria

  Så kjekt! Jeg synes jo det er veldig kjekt å lese bloggen din og 🙂 Veldig variert og fin «stemning» 😀 Ønsker deg og dine en veldig fin uke nede i Spania i første omgang og gleder meg til neste ukesoppdatering med sommerslige antrekk 😀

  19. juli 2016
  |Reply
  • 🙂 Klem til deg Maria 🙂

   19. juli 2016
   |Reply
 2. Karin
  Karin

  Oi, så jille du er, Beate! 🙂 å lige måde til gode deg:) håpe og me blir et team te høsten ? Kos deg videre i Spania!:)

  21. juli 2016
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.