Skip to content

Vippefin til ferien!

Posted in Skjønnhet & Velvære

Hei til deg og god torsdag allerede! Det nærmer seg ferie for vår del og jeg har spandert på meg vippeextention tidligere i sommer som jeg nylig var å fylte på.
image
Vippeextention er noe jeg unner meg på sommeren. Spesielt før en syden ferie er det nesten et must for meg nå. Å slippe mascara som renner og svir i øynene, ja det er ikke akuratt noe jeg savner. Dersom du aldri har prøvt vippeextention men tenker litt på det kan jeg sterkt anbefale deg å teste det ut før en evt syden ferie! Du vil ikke angre.

På sommeren unner jeg med vippeextention og satt på første gang for 3 uker siden. Ettersom det er flere som spør meg hvordan vippene ser ut før påfylling tenkte jeg å vise dette i dag. Bildene under viser hvordan vippene ser ut etter 3 uker:
IMG_2644
IMG_2645
IMG_2646
En har fortsatt mye vipper igjen men ser at det er noe mindre enn et «fullt sett» om en kikker nøye på bildene. Under viser jeg hvordan resultatet blir etter påfyll:
IMG_2648
IMG_2650
IMG_2649

Jeg er veldig opptatt av at det skal se så naturlig som mulig, en såkalt mascara look. Jeg er usikker på lengden men tror jeg har 9,10,11mm. Dersom noen lurer på dette kan jeg finne det ut helt nøyaktig.

Mine erfaringer om hvordan en tar godt vare på vippeextention kommer her:

  1. Ikke gni i øynene. Det sier seg selv at dersom en gnir godt i øynene flere ganger til dagen vil dette gå utover vippene dine. En skal kunne leve som normalt men å gni seg i øynene bør en unngå.
  2. Ikke bruk mascara da dette vil gå utover holdbarheten har jeg erfart.
  3. Unngå å få dysjestrålen direkte på øynene. Jeg vasker og renser ansiktet mitt godt hver dag men unngår dirkekte dysjstråle mitt på øynene.
  4. Vippeserum. Jeg har extention om sommeren og ellers i året bruker jeg fast vippeserum, å det funker! Likevel bruker jeg litt serum også mens jeg har extention og føler det hjelper!

Jeg er veldig fornøyd både på Arne & Huldra og Krystall Hud & Velvære, begge holder til på Bryne. Det er de 2 salongene jeg har brukt og kan varmt anbefale dem videre. Spør gjerne dersom du lurer på noe, det er bare kjekt.

Ønsker alle en blåsfylt torsdag videre. Jeg har bare en dag igjen på jobb så er det FERIE for vår del!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.