Skip to content

6 dager igjen til maraton!

Posted in Treningsglede

God søndagskveld! Titter innom her veldig sent i dag men det skyldes at jeg nettopp kom inn dørene fra en langtur.
IMG_3576

I kveld har jeg vært ute på en rolig langtur sammen med Rita. Vi løp rundt frøylandsvannet som er 16,5 km. Takk for turen vennen 🙂 Kveldens langtur er min siste langkjøring før det hele skjer førstkommende lørdag: jeg løper mitt aller første halvmaraton!

Nå har jeg trent målrettet i 18 uker for dette ene løpet og det store spørsmålet jeg får om dagen er om jeg er klar? Ja jeg er klar. Jeg er klar for å løpe og begynner å glede meg. Tro meg, nervene vil komme fredagskveld vil jeg tro men jeg kjenner at jeg gleder meg.
IMG_3577

Hva er målet? Målet mitt er å løpe under 1 time og 45 min. Dersom jeg greier det blir jeg veldig fornøyd, greier jeg ikke det blir jeg sur. For meg handler det ikke om å gjennomføre eller ta det som en rolig løpetur, nei på lørdag da skal jeg løpe hva jeg er god for.

Min kommende treningsuke er rolig og ser slik ut:
Tirsdag: rolig 3 km + 4 x 1 intervaller.
Torsdag: rolig 3 km + 4 Fartsøkninger.
Fredag: rolig 3 km
Lørdag: Halvmaraton i Stavanger, 21 km. RACE.

IMG_3574

Det å ha en så rolig løpeuke foran seg er noe uvant men det gjelder å stole på og ikke minst holde seg til planen. Å løpe rolig å så få km før lørdag har en hensikt og jeg velger å stole på at det er beste forbredelser før løpet mitt.

Jeg gleder meg til å løpe på lørdag. Jeg gleder meg til å kjenne på at føttene flyter og jeg har kontroll som følge av at jeg har trent målrettet og riktig frem mot dette. Jeg er veldig fornøyd med egen innsats når det kommer til forbredelser og føler ikke at jeg kunne forbredt meg bedre enn dette.

IMG_3573

Jeg løper klokken 10.00 på lørdag i Stavanger. Jeg har aldri løpt løypen før og aner egentlig ikke hvor jeg skal løpe. Min mann og barn får desverre ikke blitt med meg da de skal spille fotballturnering. Men jeg vet at min mor og mine 2 yngre brødrer kommer å venter på meg i målområdet, det blir stas! Veldig kjekt at noen står i målområdet å skryter av deg når du kommer i mål, hehe. Ønsk meg lykke til da så håper jeg du tenker på meg førstkommende lørdag mellom 10-12. Dere får selvfølgelig alle detaljer, oppturer og nedturer fra halvmaratonet neste søndag. Etter det skal jeg bli flinkere å variere innholdet i disse treningsinnleggene. Det har vært mye løping i de siste og det håper jeg dere har forståelse for siden det er stort sett det jeg trener om dagen.

Vi blogges mer i morgen dere! Håper deres helg har vært fin og at du ser frem til en ny uke i morgen.

Beate

Blogglistenhits

16 Comments

 1. Gro
  Gro

  Masse lykke til kjære du! Er overbevist om at du klarer nå målet ditt!?

  22. august 2016
  |Reply
  • Tusen takk Gro, kjekt at du har så troa på meg da 🙂 Klem

   23. august 2016
   |Reply
 2. Kjersti
  Kjersti

  Gøy lesing ? Dette fikser du lett! Heier på deg ???????? Lykke til med siste innspurt før lørdagen ?

  22. august 2016
  |Reply
  • Tusen takk for fine ord Kjersti! Håper å se deg også i løypa 🙂 Klem

   23. august 2016
   |Reply
 3. Anne Dagny
  Anne Dagny

  Heier på deg! Sikker på du klarer det med glans ?

  22. august 2016
  |Reply
  • Takk for at du har så troa på meg 🙂

   23. august 2016
   |Reply
 4. Mari
  Mari

  Masse lykke t på lørdag, håbe du når målet ditt! Glede meg jaffal t å lesa om koss d gjekk:) tvitvi??

  22. august 2016
  |Reply
  • Tusen takk Mari 🙂

   23. august 2016
   |Reply
 5. Linda
  Linda

  Er det noen som klare dette er det du??
  Lykke til???

  22. august 2016
  |Reply
  • Hei Linda! Så kjekt at du har troa på meg, tusen takk for fin kommentar. Klem 🙂

   23. august 2016
   |Reply
 6. catrine
  catrine

  Synd eg ikke får se deg,du kommer til å klare deg kjempe godt??

  Ønsker deg masse masse lykke til!?

  22. august 2016
  |Reply
  • Tusen takk vennen min 🙂 Klem

   23. august 2016
   |Reply
 7. Siv
  Siv

  Æg æ heilt sikker på du når målet ditt og litt te 😉 lykke te og kos dæg på veien 🙂

  23. august 2016
  |Reply
  • Tusen takk for at du har troen på meg, gøy når det er den vegen 🙂 Klem

   23. august 2016
   |Reply
 8. Maria
  Maria

  Lykke til! Dette tippe eg at går heilt supert?

  23. august 2016
  |Reply
  • Tusen takk for det Maria 🙂

   24. august 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.