Skip to content

Alle har hver sin bagasje

Posted in Tanker og meninger

Vi har alle sammen bagasje. Noen har til og med mer enn hva som er forventet at en rygg skal klare å bære. Hvordan vi velger å leve livet vårt med vår egen bagasje er likevel mye opp til oss selv.
IMG_1400
Ingen får samme utgangspunkt her i livet. Vi får alle ulik barndom, fortid og bagasje. Noen mennesker går gjennom barndommen sin uten noe særlig svik, sorg eller smerte mens andre har det stikk motsatt. Noen får mer enn hva som er forventet at et menneske skal klare å bære men kommer seg utrolig nok gjennom de tøffeste ting. Vi har alle en bagasje med oss inn i livet som er med på å gjøre oss til den vi er.

I dette innlegget ønsker jeg å legge fokuset på hvordan en håndterer bagasjen sin. Jeg ønsker å få frem viktigheten av at vi alle har et valg. Vi kan velge å la bagasjen vår begrense oss i livet eller vi kan velge å akseptere vår egen situasjon ved å gjøre det beste utav det livet en har fått tildelt.

Jeg kommer ikke til å bli personlig i dette innlegget men la meg bare si det slik at jeg har også vonde ting med meg i min bagasje. Vanskelig ting som ikke alltid har vært lett å kjenne på. Jeg har tro på og erfart at det viktigeste redskapet vi har når det kommer til vanskelige ting er nettopp det å takle dem. Snakke om det. Bearbeide følelser fremfor å fortrenge dem.

Ikke la negative hendelser i fortiden legge en demper på livet du lever i dag. Livet er for kort til det. Livet er for fint til at en skal bruke mye energi på å være bitter over noe en ikke kan gjøre noe med. Ikke la bagasjen din få lov til å ta for mye plass. Fokuser på det som er fint i livet fremfor det du skulle ønske var anderledes. Bruk tiden på mennesker som gjør deg godt og som vil deg vell. Vi har alle noe med oss men det er hvordan du velger å håndtere det som blir avgjørende. 

Takk for at du leste.

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. berit nilsen
    berit nilsen

    For noen vakre og sanne ord,vennen min! Ord til refleksjon og ettertanke, samt personlig utvikling som menneske. Jeg tror jet har en ide om inspirasjonen din til dette innlegget ;0)! Glad i deg hjerteklem fra na tante

    3. august 2016
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.