Skip to content

Bloggen fyller 1 år!

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

Tenk det dere, det er allerede 1 år siden jeg publiserte mitt aller første innlegg her på bloggen. Det blir derfor en liten bursdagsfeiring og litt tilbakeblikk på året som har gått i dag.
DSC_8337DPI

På akuratt denne dagen i fjor publiserte jeg mitt aller første innlegg. Jeg fikk vennene mine til å gå inn for å kikke for så å gi meg en tilbakemelding. Mitt aller første innlegg var min grønne smoothie som raskt ble en favoritt hos mange! Jeg husker veldig godt hvor gøy det var å «lage» bloggen min sammen med en god venn av meg. Jeg var opptatt av at den skulle være stilren, enkel å finne frem i og oversiktelig. Den skulle være en fin blogg uten reklame som er svært forstyrrende etter min mening. Jeg ville forsøke å skape et lite univers her inne som gjorde at mine lesere kunne «rømme» litt bort fra en ellers hektisk og grå hverdag.

Jeg får ofte spørsmål om hvem og hvor mange lesere jeg har. Jeg aner ikke hvem som leser bloggen min da dette kun kommer opp som et tall. Det har variert fra 11 – 2000 lesere per dag. Jeg har likevel tatt et gjennomsnitt på antall lesere per måned som dere kan se under her:

aug 15: 48 lesere per dag.
sep 15: 195 lesere per dag.
okt 15: 202 lesere per dag.
nov 15: 212 lesere per dag.
des 15: 172 lesere per dag.
jan 16: 272 lesere per dag.
feb 16: 226 lesere per dag.
mars 16: 215 lesere per dag.
april 16: 213 lesere per dag.
mai 16: 326 lesere per dag.
juni 16: 357 lesere per dag.
juli 16: 289 lesere per dag.

På dette året har jeg publisert 359 innlegg. Jeg har 634 godkjendte kommentarer.

Jeg tenkte at det ville være kjekt for dere å gå gjennom et lite tilbakeblikk sammen med meg nå i dag. Vi kan starte med det innlegget som har fått flest kommentarer, og det er dette: «Jeg er bare fin i kjole». Det var et innlegg som jeg synes var vanskelig å dele siden det ble såpass personlig, men da jeg fikk så fine tilbakemeldinger, ble jeg faktisk litt rørt.

Det innlegget som jeg tror har blitt mest «snakkis» på bygden må være dette: «Hvorfor er det så enkelt å være en mann?». Jeg hadde aldri trodd at det skulle få slik oppmerksomhet og at flere menn skulle tolke det feil. Det handler ikke om husarbeid, det handler om noe så enkelt men likevel så vanskelig som kommunikasjon og respekt.

Jeg har forsøkt å delt en del kjekke oppskrifter her på bloggen og den oppskriften som har blitt best mottatt må uten tvil være denne: Sunne rundstykker.    Så kjekt at så mange bruker oppskriften ukentlig og har fått rundstykkene til en klar favoritt.

I vår startet jeg en ny spalte som heter «Hjemme hos» som har blitt veldig populær. Foreløpig har jeg lagt ut 5 innlegg i denne kategorien og de finner du her: «Hjemme hos Janne». «Hjemme hos Lise». «Hjemme hos Bente del 1». «Hjemme hos Bente del 2». og «Hjemme hos Lisbeth». Det har vært veldig kjekt, tidkrevende og inspirerende å lage disse innleggene, og jeg gleder meg til fortsettelsen!

DSC_8361DPI

Hva synes du er utfordrende ved å blogge?
Det er ikke alltid like enkelt å klare å skille privatlivet og hva jeg ønsker skal stå på bloggen. Innimellom synes jeg bloggen blir tidvis for overfladisk i forhold til hvordan jeg er som person men det er nødvendig for å klare å skille om hva som er for privat til å kunne dele på en offentlig blogg.

Hva er det kjekkeste ved å blogge?
At jeg får dyrke mine kreative sider og ikke minst alle hyggelige kommentarer som kommer inn nesten daglig. Jeg setter veldig pris på hver eneste!

1 år er gått, angrer du på at du startet å blogge?
På ingen måte. Jeg hadde lyst til å starte en blogg og da gjorde jeg det, enkelt å greit. Jeg synes at vi snart må glemme janteloven litt å få lov til å gjøre mer av det som man selv vil uten at alle skal mene noe om det.

Har du fått negative kommentarer på bloggen?
Jeg har ikke mottatt noe negativt inne på selve bloggen men vet at folk snakker. Jeg bor i en liten bygd og det er derfor helt naturlig at flere har lyst til å mene noe om det. Konstruktiv kritikk er hjertelig velkommen men dersom noen har negative kommentarer å si for å være «slemme» tar jeg det ikke inn over meg. Å starte en blogg gjør at folk snakker om deg, det må en nesten tåle. Men å snakke usant eller ufint om meg bare fordi jeg blogger blir for dumt. Tror dere skjønner hvor jeg vil.

Kommer jeg til å fortsette å blogge?
Så absolutt. Å blogge er noe jeg liker veldig godt og trivest med. Jeg har ingen konkrete mål annent enn at jeg gjør det fordi det er kjekt. Har enda ikke som mål å bli Norges topp blogger eller tjene penger på den. Men jeg synes det er spennende og jeg tror det bare kommer til å bli flere blogger med tiden.

Hva blogger jeg mest om og hvordan kommer jeg på tema for innleggene?
Jeg har fått god tilbakemelding fra flere som leser bloggen min at de liker at den er såpass variert med så mye forskjellig. Jeg blogger mest om min hverdag men har også interiør, trening, kosthold, tanker/meninger og mye mer. Jeg planlegger lite, de fleste innlegg kommer av seg selv. Siden jeg er opptatt av flere emner blir det også naturlig for meg å ha en variert blogg tror jeg.

Hva synes venner og familie om at jeg blogger?
Mannen min synes det er kjekt at jeg gjør det jeg liker så lenge jeg ikke skriver for mye om han. Ungene kjenner ikke til denne bloggverden både fordi de er så små, men også fordi jeg blogger på kveldstid etter leggetid fordi jeg ikke ønsker at bloggen skal ta noe av tiden sammen med dem. Noen venner leser bloggen min daglig mens andre ikke har samme behov og det er selvfølgelig helt i orden.

DSC_8337svDPI

Så det var et lite tilbakeblikk og noen tanker rundt bloggen. Vil benytte anledningen til å takke alle som titter innom og følger med bloggen min, det setter jeg pris på. Det er ganske rart hvordan tiden flyr, tenk at bloggen allerede er 1 år. Jeg gleder meg til fortsettelsen og håper du vil følge med meg videre. Takk for at du leste, legg gjerne igjen en kommentar om du føler for det!

DSC_8361svDPI

Ha en fin torsdag videre.

Beate

Blogglistenhits

20 Comments

 1. Marianne
  Marianne

  Gratulerer!
  1 år – det har gått utrolig fort, føler at det ikke er lenge siden du begynte.
  Keep up the good work.
  Og knallfine bilder.
  Klem

  25. august 2016
  |Reply
  • Tusen takk Marianne 🙂 Klem

   27. august 2016
   |Reply
 2. Mari
  Mari

  Wow, 1 år har jammen gått fort! Veldig kjekt å sjå innom bloggen din, eg lige så godt at du skrive variert, å har plokt me meg mange goe tips:) åsså må eg jo sei at eg syns d e ekstra kjekt siden eg vett kem du e, holdt eg på å sei, å at d e så kjekt di gongene eg treffe deg, du har alltid et strålande smil å et Hei som gjør meg glad:) igjen, lykke t i helgå med løpet ditt. Glede meg t mange kjekke innlegg framøve. High five?

  25. august 2016
  |Reply
  • Tusen takk for så fine ord Mari, ble veldig glad når jeg leste de 🙂 Klem

   27. august 2016
   |Reply
 3. Aslaug
  Aslaug

  Gratulera me 1årsdagen te Bloggen??…Stå på vidare å blogg..Jilt å læsa å få inspirasjon..Protein rundstykkå å kylling/pasta salaten æ bare heilt himmelsk…? Synst du æ flinke æg..?

  25. august 2016
  |Reply
  • Tusen takk Aslaug 🙂

   27. august 2016
   |Reply
 4. Lise
  Lise

  Wow, 1 år allerede – tiå flyr!?
  He våre så jillt å fylla kværdagen din Beate, glede meg te fortsettelsen! Du æ goe, på alle måta?

  25. august 2016
  |Reply
  • Tusen takk for det Lise 🙂

   27. august 2016
   |Reply
 5. Linda
  Linda

  Gratulera?
  Læse kvært innlegg du legge ud,he kje lakt ud kommentar før men nå va dæ jedna på tiå at æg la ijenn en liden kommentar?Veldikt kjekt å læse?
  Stå på?
  Klem

  25. august 2016
  |Reply
  • Hei Linda 🙂 Veldig kjekt du leser bloggen min og takk for kommentaren din. Ha en fin helg 🙂 Klem

   27. august 2016
   |Reply
 6. Anne Dagny
  Anne Dagny

  Gratulera med 1 års dagen ?? måtte det bli mangle flere år med kjekk blogg lesing! Tusen takk for utrolig mang kjekke tips å ider, fra mat, kaker å musikk ? Du e best! Lykke til på lørdag kjære ?

  25. august 2016
  |Reply
  • Tusen takk 🙂 Klem

   27. august 2016
   |Reply
 7. Maria
  Maria

  Gratulera med 1 årsdagen til bloggen! ? superkjekt at du blogger, spesielt når det er så variert og bra innhold ? gleder meg til å lese nytt innlegg hver gang! Stå på og fortsett i samme bane ??

  25. august 2016
  |Reply
  • Tusen takk for veldig hyggelig kommentar 🙂

   27. august 2016
   |Reply
 8. Siv
  Siv

  Gratulere med 1 årsdagen 🙂 at tidå flyr æ i alle fall sikkert. Lykke te videre med bloggen. Flotte bilde 🙂 Lurte faktisk litt på å bruke den fotografen så du he brukt her til konfirmasjonsbilde av Ole (og familebilde) på våren si Lene og Helene æ gravide igjen 🙂

  26. august 2016
  |Reply
  • Tusen takk 🙂 Ja, kan gå god for henne, kjempeflink 🙂

   27. august 2016
   |Reply
 9. Gro
  Gro

  Gratulerer så mye Beate kjære?

  26. august 2016
  |Reply
  • Tusen takk kjære 🙂

   27. august 2016
   |Reply
 10. catrine
  catrine

  Hipphipp hurra for 1-år!?? Du e goe og kjempe kjekt å titta innom bloggen din?Keep up the good work??

  26. august 2016
  |Reply
  • Tusen takk Catrine 🙂 Klem

   27. august 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.