Skip to content

Dagens tips: Elastisk bokbind

Posted in Beate Tipser

Hei regnfulle fredag! Her i hus er vi i skolemodus da vår jente starter på skolen om kun få dager. Jeg kom over et elastisk bokbind som jeg bare må dele med dere for de var helt geniale!
IMG_3404

Det var på instagram at jeg kom over disse og jeg var rask med å sikre meg et par stykker allerede dagen etterpå. De selges på Kiwi og finnes i flere farger. En pakke er til 1 bok og koster 22 kr. Disse er i tøy og kan vaskes på 40 grader. Det blir ikke enklere en dette!
IMG_3405
IMG_3407
IMG_3408

Nå testet jeg disse ut på mine skolebøker og det var så enkelt. En legger bare boken ned på et bord med begge harde cover opp. Så løfter en begge cover opp mot midten og trer trekker på. En klarer ikke å gjøre dette feil.

IMG_3409

IMG_3406

Jeg elsker slike løsninger som dette som er tidsbesparende, praktiske og smarte. Skolestart er allerde på onsdag og det blir en stor dag for alle, ikke minst for Lykke. Skolesekken henger fint klar oppe på rommet og hun gleder seg mye! Dersom du også har skoleunger i vente til uken som kommer håper jeg du kan ta med deg dette tipset. Mulig dette har vært i flere år men jeg har ikke vært klar over dette før og deler det med dere i tilfelle noen andre av dere ikke visste om det.


Ønsker dere en fin fredag videre. For min del har fredagen startet med ukeshandling og en ok+ løpeøkt. Felix er på plass i barnehagen og jeg venter Lykke hjem nå straks, hun har vært på koselig overnatting hos faster. Nå skal jeg og Lykke kose oss med noen inneaktiviteter før jeg skal på jobb i kveld. Jeg er med andre ord ferdig med ferien min i dag med unntak av en feriedag i neste uke for å ha Lykke hjemme til skolestart som er på onsdag. Sommerferien 2016 er med andre ord over for min del men det går helt fint siden hverdagen er ganske så fin den også ♥ GOD HELG!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.