Skip to content

Dokter Hilde`s Smoothie!

Posted in Kosthold

Hei og god onsdag! I dag har jeg en lyst til å dele med dere en fantastisk smoothie oppskrift som jeg har fått fra dokter Hilde. Supersunn, veeldig god og mettende. Tror jeg har fått en ny favoritt!
IMG_3658

På jobb er jeg så heldig å samarbeide med en dyktig lege som heter Hilde. For en liten stund siden gav hun meg oppskriften til en supersunn smoothie som gjør mye bra for kroppen. I dag har jeg endelig fått testet den ut og den var såå god!

IMG_3656

Du trenger:

 

 5 puter frossen spinat/ 1-2 never frisk spinat
150 gr frosne blåbær
5-10 frosne jordbær
1-2 banan
2 ss gresk yoghurt
1-2 dl vann/appelsin juice
1-2 ss knuste linfrø(Står knuste på pakken)
1 ts chiafrø
IMG_3657

Ha alt over i en blender og miks det sammen til en perfekt smoothie! Jeg brukte vanlije gresk yoghurt da det var det jeg hadde i hus, bruk gjerne naturell dersom du heller foretrekker det. Jeg brukte vann fremfor appelsinjuice. Ellers må jeg tipse dere om å kjøpe spinat i fra frysedisken. Da tar du bare enkelt opp spinat fra posen uten at du må tenke på at den ikke er så lenge holdbar i kjøleskap!
IMG_3659

Dette er enkelt, sunt og næringsrikt for hele kroppen! Du finner alt du trenger for å lage denne smoothie på dagligvare som har godt utvalg, typisk Mega. Hiv deg rundt å kjøp inn det du trenger neste gang du er på butikken, du vil garantert ikke angre!

IMG_3661

Gi meg gjerne en tilbakemelding når du har laget denne, den er nemlig umulig å ikke like. Denne danker desverre ut min tidligere favoritt som er den grønne smoothien min. Tusen takk til Hilde som delte sin oppskrift, håper noen av dere også får gleden av den.

Ellers vil jeg tipse de av dere som liker å gå/løpe om å ta en utfordring. Trude Håland har startet en fin utfordring som går til en veldig god sak. Prosjektet heter #Løpforthea og går ut på at for hver kilometer du løper/går i løpet av september måned skal du donere 1 kr. Løper du 25 km i uken da vil det bli 100kr som du skal donere i løpet av september. Dette prosjektet tar utgangspunkt i Stavanger kvinnen Thea Steens sterke historie om å få livmorhalskreft i en alder av 25 år. Nå i sommer, 17 juli, døde hun – så alt for ung. Dersom du har instagram finner du mer informasjon om dette under taggen #løpforthea. Jeg kommer til å hive meg på og har som mål å løpe HVER dag i hele september for å bidra til et veldig bra formål. Sjekk også ut Trude sin blogg dersom du ønsker mer info om dette, den finner du her. Husk at du trenger ikke være i god form for å delta på dette og antall km er helt opp til hver enkelt. Du kan gå eller løpe, valget er ditt. 1 september er allerede i morgen dersom du ønsker å delta helt fra start!

Jeg ønsker alle en veldig fin onsdag videre.

Beate

Blogglistenhits

 

2 Comments

 1. Elisebeth
  Elisebeth

  Dokter Hilde’s smoothie skal prøves ut 🙂 kjekt at du deler oppskrifter 🙂

  1. september 2016
  |Reply
  • Den må du prøve ja 🙂 Klem

   2. september 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.