Skip to content

Gjenbruk er tingen!

Posted in Interiør

Hei tirsdag! Jeg tenkte det var på tide å vise dere den nye stolen min som jeg fikk helt gratis. Jeg har lenge vært fan av ideen om gjenbruk og liker det mer og mer til eldre jeg blir.
IMG_3600

For en stund siden var jeg innom Byttebua på Forus og da jeg kom over denne stolen her ble jeg så glad! Siden det er flere av dere som sikkert ikke vet hva Byttebua er tenkte jeg å kort forklare det. På IVAR miljøstasjon på Forus har de lenge hatt fokus på gjenbruk – det du ønsker å kaste, kan noen andre få glede av. I tillegg til at andre får nye ting og sparer penger er dette også svært miljøvennlig. Det er en stor hall kan en si, og er veldig enkelt å følge. På den ene siden av «hallen» leveres ting som ikke er ødelagt, kostnadsfritt. På den andre siden kan hvem som vil gå inn å forsyne seg av det som finnes inne i hallen.

Selve ordet Byttebua er derfor litt forvirrende for mange, en må ikke «bytte» inn noe for å ta noe annet. En kan levere ting enn ikke ønsker å ha eller en kan bare reise inn for å «kikke» om det er noe som en kan ta med seg helt gratis hjem. Byttebua har blitt svært populær og det er derfor blitt satt opp forbud om å oppholde seg der mer enn 20 min om gangen.

Hele konseptet er veldig bra og jeg digger at alle vinner på en slik ordning. I disse dager hvor vi er på jakt etter lopper til loppemarkedet vårt på jobb hender det at vi tar turen inn på Byttebua for å kikke. En finner alt fra møbler, bøker, filmer, pyntegjenstander, elektronikk, vogner, bilstoler, leker, speil, senger og mye mer!

Da jeg kom over denne stolen føltes det som et stort kupp! Jeg har letet lenge etter en liten, nett men behagelig lenestol i akuratt denne stil. Jeg ble så glad da den stod der og jeg kunne bare ta den opp å bære den ut i bilen. Helt gratis.
IMG_3603

Ser på bildene at de var ikke av beste kvalitet. På bilde over ser det ut som stolen er skitten eller falmet i setet, det er nok bare en skygge. Stolen var så fint brukt at jeg vurderer å ikke trekke den om. Jeg har ikke bestemt meg enda men enn så lenge tenker jeg at den blir akuratt slik den er.

IMG_3602

Ville bare innom å ønske dere en fortsatt fin tirsdagskveld. Vi blogges mer i morgen dere. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.