Skip to content

Gratulera med dagen Lykke!

Posted in Hverdagsliv

9 aug 2010 var dagen da vi endelig fikk møte deg. Vår kjære Lykke ble født. I dag er du allerede 6 år! Gratulere så mye med dagen min nydelige datter ♥
IMG_3358

For 6 år siden på akuratt denne dagen våkent jeg midt på natten. Jeg var ikke i tvil, jeg hadde rier! Jeg gikk ute i hagen for å få enda mer gang på riene slik at jeg kunne ringe til sykehuset. Klokken 09.00 var vi inne på sykehuset og vi var så klar for å få møte deg. Etter litt hindringer på vegen kom du til på keiserlig vis klokken 19.50. Vi gråt av lykke for å endelig møte deg, du var helt perfekt!

Siden den dagen har det allerede gått 6 år, det er nesten ikke til å tro! Du har vokset opp til å bli en sterk, kreativ, omsorgsfull, tenkende, reflektert og ung pike. Jeg og pappa kunne ikke vært mer stolt av deg og vi er så heldige som får lov til å være din mamma og pappa. Du er uten tvil det største som har hendt oss på lik linje med din lillebror. Vi er så inderlig glad i deg og forsøker etter beste evne å vise det hver eneste dag gjennom klemmer og vår tilstedeværelse.

Å få lov til å være din mamma Lykke er noe jeg er så inderlig stolt over og takknemlig for. Jeg er så heldig som får lov til å vær der for deg, støtte deg, trøste deg, le med deg, leke sammen med deg, lese for deg, synge for deg og alt som hører livet til.

I dag er din dag Lykke. Jeg og pappa ønsker å gjøre det vi kan for at du får en fin feiring sammen med venner og familie. Du er helt unik, ingen er som deg Lykke! Jeg, Pappa og Felix er så stolt over deg og så inderlig glad i deg, glem aldri det! Gratulere så mye med dagen min kjære datter!

– Mamma –

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Anne Dagny
    Anne Dagny

    Så nydelig skrevet ❤️

    21. august 2016
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.