Skip to content

Jeg har klippet meg kort!

Posted in Skjønnhet & Velvære

Hei til dere og god tirsdagskveld. Jeg rakk aldri innom tidligere i dag som var planlagt. I dag har jeg vært hos frisøren og klippet av meg halve håret!
IMG_3535
Dette ble spontant dere! Jeg nevnte så vidt for Catrine på lørdag at jeg vurderte å klippe meg kort. Da jeg satte meg i frisørstolen i dag måtte jeg bare hoppe i det før jeg kom til å trekke meg. Å vet dere hva? Jeg elsker det!!! Jeg er så fornøyd å har tatt meg selv i å kikke ofte i speilet i dag for å si det slik. Det er fortsatt uvant men jeg er såå fornøyd! Håret mitt føles tykkere og jeg gleder meg til å style håret mitt fremover. For en gøy forandring 🙂
IMG_3539
For de som kjenner meg vet de at dette er ikke hverdagskost for meg. Jeg har hatt langt hår så lenge jeg kan huske og har alltid vært livredd for å klippe meg mer en det nødvendige. Hvorfor jeg fikk det over meg i dag vet jeg ikke helt, mulig jeg bare var klar for en forandring!
image
Lykke fikk helt sjokk da hun såg meg i dag mens Felix la ikke merke til noenting. Nei jeg er storfornøyd jeg. Hva syns du?


Ellers har min fridag vært fin. Den startet i frisørstolen før det var lunsj og shopping med min mor og Lykke. Etter shopping på Bryne fant jeg lapp på ruten min om at en gammel dame hadde kjørt i bilen min så da gikk det nesten 2 timer til å finne hennes nummer, møte henne, skrive skademelding, melde skaden til Gjensidige og kjøre nedom til bilverkstedet. Kjipt når det skjer men siden den gamle damen var så ærlig og søt ble bilskaden fort glemt. Stakker hun puttet 200 kr i lommen min og sa med tårer i øynene: gå å kos dere litt ekstra idag dere to, beklager så mye igjen!». Lenge leve ærligheten! Etter bil episoden var det allerede middagstid. Deretter gikk turen ned i Loen hvor det var Lykke sin fotballtrening. Vell hjemme fra Loen ble det bading og kveldsmat før jeg dro videre til Jæren Sportssenter for å ha Slynge time med den beste gjengen. Etter trening inne ble det en løpetur ute på meg før jeg nå sitter her og oppdaterer dere. Så tross bilkrasjen har det vært en veldig fin dag. Nå får jeg runde av å komme meg i dusjen samt få i meg kveldsmat nr 2. Vi blogges mer i morgen dere. Klem

Beate

Blogglistenhits

12 Comments

 1. Maria
  Maria

  Kjempe fint! Kjekt med fornyelse ?

  16. august 2016
  |Reply
  • Takk for det Maria 🙂

   17. august 2016
   |Reply
 2. Gro
  Gro

  Så fint Beate!!!?Du kledde det kjempe bra?

  16. august 2016
  |Reply
  • Takk Vennen 🙂 Klem

   17. august 2016
   |Reply
 3. Catrine
  Catrine

  Kanon fin Beate! Du passet det kjempe godt?

  Så kjedelig med påkjørsel men så bra at hun hadde skrevet lapp til deg???

  16. august 2016
  |Reply
  • Tusen takk vennen 🙂 Ja kjedelig med påkjøring men ærligheten hennes gjorde at det kjipe var raskt glemt. KLem

   17. august 2016
   |Reply
 4. Lise
  Lise

  Knall flotte forandring? Du stråle☀️

  17. august 2016
  |Reply
  • Tusen takk snille Lise 🙂

   17. august 2016
   |Reply
 5. Aslaug
  Aslaug

  Ska ik så møje te for å pynta ei Rosa..?

  20. august 2016
  |Reply
  • Tusen takk Aslaug 🙂

   20. august 2016
   |Reply
 6. Mari
  Mari

  Det va knallfint??? kjekt me forandring!

  20. august 2016
  |Reply
  • Tusen takk Mari 🙂

   20. august 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.