Skip to content

Mi beste Lykke er blitt skolejente!

Posted in Hverdagsliv

Det er i dag skolestart for veldig mange og her i hus har vi ei jente som syns det var stor stas å begynne i 1. klasse. Jeg er så stolt at jeg nesten tipper over!
IMG_3541

I dag var endelig dagen kommet som vi har ventet lenge på. Lykke har vært veldig klar for skolen og telt ned på dager. En slik dag som dette er veldig stort og jeg håper hun husker denne dagen resten av livet. Tenk at hun nå skal være skolejente i mange år fremover. Som rektoren sa så fint: her skal dere lære å lese, skrive, rekne, være gode venner, leke og mye mer. Jeg og Franki følgte henne stolt inn. Nå er vi altså i gang med et helt nytt kapitell i vårt liv, vi har skole jente i hus. Nå venter en ny hverdag med lekser og mye annet nytt å sette seg inn i. Ville bare titte raskt innom her før jeg må komme meg avgårde på kveldsvakt. Vi skrives mer i morgen dere. Ønsker dere alle en fin onsdag videre ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Anne Dagny
    Anne Dagny

    Lykke til Til både Lykke og mammaen ?

    21. august 2016
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.