Skip to content

Min lille store Felix

Posted in Hverdagsliv

Tidligere i uken hadde vi en kjempedag i Dyreparken sammen med gode venner. For en fin dag det ble ♥
IMG_3147

Felix har blitt over gjennomsnittet glad i Kaptein Sabeltann etter at de har hørt litt musikk og hatt ansiktsmaling i barnehagen. Da vi planla å ta en dagstur til Dyreparken fortalte jeg til Felix at han kunne gi tuttene sine til Kaptein Sabeltann. Jeg forventet avslag på forslaget mitt men det stikk motsatte skjedde, ja klart han skulle det. Jeg tenkte ikke mer over det den dagen men da vi kom i snakk om det i dagene etterpå stod han på sitt, tuttene skulle han gi til selveste Kaptein Sabeltann.
IMG_3137
IMG_3141
IMG_3142
Pappa hjalp til med å skrive Felix 2,5 år mens lille tegnet litt i boken til Kaptein Sabeltann. Nede i den ene boden ventet premie fra Kaptein Sabeltann som er et diplom hvor det står at han skal passe på tuttene hans i skattekisten. Premien fra oss var sverd + hatt, Felix kunne ikke vært mer kry!
IMG_3144
IMG_3146

Umiddelbart etter at tuttene var borte gikk det som en drøm. Det gikk en time før han nok forstod hva han hadde gjort og han startet å angre litt. Felix har klart seg kjempebra i dagene som har vært. Det har vært noe sårt for han i leggesituasjonen men det var forventet. Siden han bare er 2,5 år har jeg virkelig vært i tvil om hva som er rett å galt i denne situasjonen. I utgangspunktet synes jeg han kunne ha ventet litt med å gi tuttene men siden han var såpass tydelig på at han skulle gi dem så valgte vi å gå for hans ønske. Uansett, det er i dag 4 kvelder siden han gav bort noe av det beste han visste om og jeg kunne ikke vært mer stolt av han. De 2 siste dager har han ikke spurt etter tutt og da han såg søskenbarnet sin tutt i dag taklet han det og kjempefint!

Min lille Felix er plutselig ikke så liten lenger og det merker jeg veldig godt om dagen. Jeg er så stolt og glad i den lille gutten min at jeg bobler over av stolthet.

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Maria
  Maria

  Her i huset så skulle hvertfall ikke Sabeltann få tutten ? «eg passe bedre på an sjøl mor», sa littlå så fint ? kjempeflinke Felix ?

  6. august 2016
  |Reply
  • Så koselig kommentar å lese, høres ut som du har ei jente som vet hva hun vil 🙂 Ja ganske stolt over Felix, han har vært kjempeflink! Ha en fin søndagskveld videre Maria 🙂

   7. august 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.