Skip to content

Når du skulle hatt flere timer i døgnet eller skulle man egentlig det?

Posted in Hverdagsliv, and Tanker og meninger

Noen dager føles det som tiden flyr avsted uten at en selv klarer å henge helt med. På de dager forsøker jeg å godta at slik er det og tilpasser meg så godt jeg kan deretter.
image

Min dag slik jeg håpet den skulle bli:

Jeg skulle våkne tidlig å være ferdig klar når jeg vekket ungene. Jeg hadde som mål å ha god tid til å levere 2 barn på 2 ulike steder før jobb uten å stresse. Jeg skulle ha en effektiv og kjekk dag på jobb før jeg ville kjøpe gave til min kjære Cathrine som fyller året idag for så å levere den til henne i det jeg skulle hente Felix i barnehagen. Cathrine jobber på Felix sin avdeling og jeg håpet at jeg rakk henne akkuratt før hun gikk for dagen. Når vi kom hjem fra jobb håpet jeg at mannen hadde startet på middagen. Etter middag ønsket jeg at vi skulle sykle ned til lekebutikken for å velge ut en gave til en søt jente som Lykke skal i selskap til i morgen. Deretter ville jeg ta ukeshandlingen før jeg ville rekke en 8 km økt etter Felix var i seng men før klokken 20.00 for da skulle mannen i hallen. Etter løpeturen ønsket jeg å jobbe med bildene til neste hjemme hos innlegg slik at jeg kunne fått publisert det i kveld. Etter blogg, mat og dysj hadde jeg tenkt å slappe av litt med mannen før det ble sengetid. Jeg hadde ingen planer om å se semifinalen i natt selv om det hadde vært veldig kjekt.

Slik ble dagen min:

Jeg slumret i 5 min men hadde god tid til både frokost og stelle meg før jeg vekket ungene. Å få Lykke opp og klar var fort gjort, hun er så skoleklar! Felix derimot var alt annet enn klar og laget et drama på badet fordi en ny dinosaur genser var skitten. Jeg rakk likevel barnehagen klokken 07.00 og fikk en fin og stressfri avlevering for lille F. Jeg og Lykke kjørte ned til SFO og det hele gikk veldig fint der også. På jobb hadde jeg en veldig fin og innholdsrik dag for det meste sammen med kjære Anne Dagny. Etter jobb holdt jeg på å glemme bursdagsgaven men kom på det tidsnok til at jeg slapp å snu for å handle gaven som jeg handlet på  Fargerike Halvorsen, Varhaug. Da jeg kom i barnehagen rakk jeg akkuratt gode Cathrine som ble så glad for både gave, klem og gratulasjon på jobb. En smørblid Felix møtte meg og vi var klar til å gå hjem da han fant ut at han manglet den lille lekebilen sin. Etter 20 minutter leting måtte jeg forklare han at vi måtte gå hjem uten bilen men håpet at den dukket opp i morgen. Med litt god mamma trøst gikk det overraskende fint. Vel hjemme har mannen og Lykke fått unnagjort lekser men ingen middag var påbegynt. Vi steller i stand middag delvis sammen å delvis lekende med ungene. Mannen er stresset over at takstmannen som skal se på bilen ikke får tak i meg på telefonen mens jeg overhører det litt siden jeg spiller Lotto med Lykke. Samtidig er det ikke er min feil at Klokkarhagen Sykehjem nesten ikke har signal! Etter middag blir ungene med meg ned på ukeshandling og gavekjøp, vel å merke i bil da vi ikke rakk noen sykkeltur. Da vi er hjemme igjen like over 6 er det tid for bading og kveldsmat. Leggingen til Felix blir alt annet en greit da han i en litt utprøvende periode hvor han vil være lenger oppe, prøver å hoppe ut av sengen å liker å tulle litt ekstra mye for tiden. Jeg ser at tiden går fra løpeøkten min men stresser ikke over det, ungene kommer alltid først. Jeg legger Lykke og velger å forsøke å få barnevakt 1 time for en løpeøkt, jeg hadde så veldig lyst å løpe ute i det fine været. Jeg fikk ikke napp på barnevakt og slo meg til ro med at det ble tredemøllen i stedet. Nå sitter jeg her klokken 22.00 og er ferdig trent, sulten og svett.


Jeg er nok en av mange som har det slik som dette flere ganger i uken. Tiden stopper ikke opp for noen og det må være noe av det jeg synes er så fint med hverdagen også, den er innholdsrik, travel og veldig kjekk. Jeg har veldig tro på å fokusere på det man kan gjøre noe med fremfor det man ikke kan gjøre noe med. Jeg velger å se løsninger fremfor hindringer og tror at en kommer lengre med den innstillingen. Håper torsdagen har gjort deg godt og at du har det bra. Til slutt må jeg få lov til å gratulere min kjære Cathrine med sine 29 år i dag, jeg er veldig glad i deg!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Anne Dagny
    Anne Dagny

    En koselig dag på jobb ? Gleder meg til mange flere! ?

    21. august 2016
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.