Skip to content

Savner å løpe i disse omgivelsene!

Posted in Treningsglede

Det er ikke til å legge skjul på at jeg lengter tilbake til sol og sommer når sommerværet i Norge er preget av såpass mye regn.IMG_2994

IMG_2991
IMG_2988

IMG_2993

IMG_3034

Det er lov å drømme seg litt bort i slike omgivelser innimellom. Jeg setter pris på å løpe i regnvær også men dersom jeg kan velge blir det sol og lite vind jeg foretrekker. Min treningsuke som var har vært fin, startet med en 13 km på mandag sammen med beste Catrine hvor jeg pådro meg et kjipt gnagsår som følge av nye løpesko. Tirsdagen var det fri før det ble en rolig 6 km på onsdagen. Torsdag og fredag hadde jeg fri i håp om at gnagsåret mitt skulle tilheles helt. På lørdags kveld ble det nye 13 km inkludert intervaller som gjorde veldig godt! Gnagsåret derimot ble verre igjen. Jeg har derfor tatt helt fri i dag selv om det stod 10 km RACE på planen min men jeg irriterer meg over gnagsåret som ikke vil bli godt og vet at litt ro må til.

Mulig jeg oppfattes som en pingle, et lite gnagsår liksom. Men det har faktisk vært ganske dypt og betent. Nå må det leges i rekord fart eller blir det fort en tur bort til arbeid for å legge på en super bandasje som tilheler såret på 1 2 3! 🙂

Ferien er over for de aller fleste og mulig det er motivasjon nok i seg selv til å planlegge ukens første økt allerede i morgen! Min kommende treningsuke ser slik ut:

Tirsdag: Rolig 5 km jogg, Intervall 2 x 2 min + 3 min + 4 min. Avslutt med rolig 5 km jogg.
Onsdag: Rolig 10 km jogg
Torsdag: Rolig 11 km jogg inkludert intervall 4 x 2 min.
Fredag: Rolig jogg 16 km.
Søndag: 10 km RACE siden dagens økt utgikk.

Hvordan ser din kommende treningsuke ut? Håper du vil legge igjen en kommentar på det 🙂

Ønsker alle uansett en fortsatt fin søndagskveld og en sprek start på uken i morgen! Klem

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Maria
  Maria

  Min treningsuke blir nok styrke på hele kroppen på mandag, onsdag og søndag. Så blir der bakkeintervaller på tirsdag. Og rolig jogg på torsdag. Muligens en bonusøkt eller god lang tur på fredag og/eller lørdag. Alt etter formen siden vi reiser til Mandal og skalldyren på torsdag ? back inn business!? veldig kjekt å se en full treningsuke ??

  8. august 2016
  |Reply
  • Flink du er da Maria 🙂 Ha en fin treningsuke og god tur til Mandal! 🙂

   9. august 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.