Skip to content

Temabursdag: Elsa nok en gang

Posted in DIY, Hverdagsliv, and Interiør

Elsa fra Frozen har for lengst blitt en favoritt hos Lykke og det er faktisk 3. år på rad at hun ønsket Elsa som tema for hennes bursdag.
IMG_3311
Lykke ble 6 år i går og dette har vi selvfølgelig feiret med venner og familie! Vi har hatt noen veldig fine dager og Lykke er så takknemlig at hun nesten svever litt om dagen. I anledning bursdagen hennes har jeg laget Elsa kaken som jeg har delt oppskrift på tidligere på bloggen, du finner den her. Ser vanskelig ut men jeg lover dere at det er svært enkelt! I tillegg vil jeg legge til et blogginnlegg som jeg har delt før som omhandler mine tanker rundt det «perfekte» kakebordet, du finner det her. Her kommer et stort bildedryss fra Lykke sin 6 års dag:

IMG_3331

IMG_3327

IMG_3325
IMG_3317
IMG_3319
IMG_3363
IMG_3351
IMG_3341
IMG_3344
IMG_3311
IMG_3379
IMG_3374
IMG_3373

Jeg synes det er veldig kjekt med bursdager men skal ærlig innrømme at nå er jeg glad for at kaker og ballonger skal helt bort. Siden vi var i selskap på søndag og har hatt selskap selv her hjemme mandag, tirsdag og i dag er jeg mer en nok forsynt av sukker for å si det slik! I kveld skal vi rydde enda litt mer før vi bare skal slappe av på sofaen! Håper dere likte et lite bursdags bildedryss her på bloggen og spør gjerne dersom du lurer på noe. Håper deres onsdag har vært fin. Ønsker dere alle en riktig fin onsdagskveld videre. Klem

Beate

Blogglistenhits

6 Comments

 1. Gro
  Gro

  Veldig kjekt med slike innlegg?Kjekk bursdag var det og. Hadde våre kjekt med enda flere DIY innlegg, feks noen av alle albumene du har laget ?Ha en fin kveld kjære?

  10. august 2016
  |Reply
  • Takk for tips, satser på flere DIY prosjekter på bloggen nå etter ferien 🙂 Klem

   11. august 2016
   |Reply
 2. Lise
  Lise

  Gratulera med vell overstått te nydelige Lykke? Ser ut så hu hadde en perfekt bursdagsfeiring! Du e så flinke å stella i stand Beate??

  10. august 2016
  |Reply
  • Tusen takk Lise 🙂 Å takk for fine ord, du er så snill 🙂

   11. august 2016
   |Reply
 3. Mari
  Mari

  Så fint du har lagt d t, å Lykke e så nydelige:) kjekt når di små e fornøyde å takknemlige!

  14. august 2016
  |Reply
  • Takk for det Mari 🙂

   15. august 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.