Skip to content

Tilbakeblikk på denne dagen for nøyaktig 6 år siden

Posted in Tanker og meninger

7 august 2010 var en svært spesiell dag for oss. Det var min termindato for vårt første barn.
guttjentequiz

Jeg husker dagen som den skulle vært i går. Det var lørdag 7 august 2010 at det hele skulle skje. Jeg var høygravid og termindatoen var kommet. 7 august skulle vi endelig få møte henne. Jeg var helt sikker på at hun skulle komme den dagen kun fordi det var termindato. Jeg husker jeg gikk mye i trapper den dagen, det skulle få gang på fødselen hadde jeg blitt fortalt. Vi var så klar for å møte henne at vi holdt på å sprekke av lengsel. Et flott svangerskap var gjennomført og nå gjenstod bare siste delen, fødselen.

Jeg gikk gjennom dagen med kynnere uten at det ble til rier. Kvelden kom og da det enda ikke var noen tegn til fødsel bestemte vi oss for å gå i grillparty hos Catrine hjemme på Vigrestad. Vi kunne like så godt være sammen med våre venner mens vi ventet som å sitte hjemme. For det var det vi gjorde, vi ventet på å få møte deg lille skatt.

Det jeg husker aller best fra denne tiden var hvordan jeg og Franki fikk et enda sterkere bånd sammen, vi skulle snart bli foreldre for første gang. Det var mektige følelser i sving i de dager, det hele var en så stor opplevelse. Vi hadde gått jevnlig på kontroll og ultralyd for å følge med at alt var bra med deg. Vi hadde pusset opp et fint jenterom til deg og handlet inn alt vi trengte av utstyr. Vognen stod klar nede i gangen for å være klar til den aller første trilleturen. I bilen stod bilstolen din klar til å hente deg hjem fra sykehuset. Gjennom hele svangerskapet ventet vi på denne dagen, 7 august, da vi endelig skulle få møte deg.

Dersom du som leser har vært gjennom dette tror jeg du vet hva jeg beskriver, det er noe helt spesielt med denne ventetiden. Til deg som leser som enda ikke har vært gjennom dette men har det i vente i fremtiden: gled deg! Det er så spesielt, vakkert og fantastisk å bære frem et liv. Det er det største jeg noensinne har opplevd, uten tvil!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.