Skip to content

Uke 30

Posted in Hverdagsliv

Hei mandag! Ukene går så fort, vi er nå inne i uke 31 allerede. Jeg oppsummerer uken som gikk under her.
IMG_2926

Ukens opptur:
Sol. Strand. Basseng. Solseng. Is. Solkrem. Ferie. Familietid. Jeg kunne fortsett lenge men jeg tror dere forstår hvor jeg vil hen. Vi er heldige!

Ukens nedtur:
Jeg spiste mye chips nede i Spania. Da jeg vaknet opp en morgen og hadde fått 6 kviser kom jeg på grunnen til at jeg egentlig ikke spiser chips til vanlig. Jeg spiste ikke mer chips resten av ferie for å si det slik.

Ukens måltid:
Vi var ute med Malin og familien en kveld sist uke som jeg tror ble sist ukes hyggeligste måltid. Ikke fordi maten var så fantastisk men fordi selskapet var av topp klasse og ungene storkoste seg sammen!

Ukens treninger:
Jeg fikk 3 av 4 økter i uken som gikk. Den beste av dem alle var nok søndagskveld selv om det var hjemme i regn. Uten tvil digg å løpe i norsk luft/temp igjen da det føles lettere for lungene!

Ukens shopping:
Det ble litt shopping den ene kvelden sammen med Nathalie. Jeg kjøte en kjole, 4 topper, en genser og 1 caps.

Ukens takknemelighet:
Tror det må være min mann Franki. På grunn av han kan jeg få være helt meg selv!

Ukens sprøeste gjensyn:
Midt på natten ble vi hentet på Sola Flyplass av min kjære svigerfar. Vi skulle kjøre han hjem og da midt i bakken ned mot dem møter vi en veldig god vennine av meg på veg hjem fra fest. La oss bare si at hennes tilstand var såpass langt fra edru at jeg valgte å hoppe ut av bilen å følge henne hjem. Det var en særdeles hyggelig tur hjem til henne selv om det var noe kaldt å vått! Hun avsluttet samtalen vår med: «Jeg elsker at du er hjemme fra Spania igjen». ♥

Ukens værskifte:
31 grader i Spania. Sola Flyplass midt på natten, 13 grader og pøs regn!

Ukens leser:
Det er nødt for å være kjære Siv. Blir veldig glad for alle henne hyggelige kommentarer og helsninger. Synes det er svært kjekt at hun følger med på bloggen min i sin hektiske hverdag. Takk for alle spor du legger igjen her inne Siv 🙂

Ukens cravings:
Mc Flurry is!

Ukens samtale:
Franki: Hva er dette for noe? (mens han tok meg på magen)
Meg: Det kalles magefett.
Franki: Bør du ha det så mye som du løper?
Meg: Ja jeg løper ikke med tanke på magefettet!
Franki: Hvorfor løper du da?
Meg: Fordi jeg skal ha en drit god tid på halvmaraton 27 aug!

Må legge til at Franki hadde aldri sagt noe slikt dersom han hadde trodd at jeg skulle bli lei meg eller såret. Det er bare vår/hans type humor. Som dere ser tapte han den samtalen! 🙂 

Ukens antrekk:
IMG_2943
IMG_2948
IMG_2980
IMG_2926
IMG_3094

Rett å slett bunad ja, vi var i dåp for nydelige Nikolai i går og da var det ekstra godt å ha bunaden hengende klar.

Det var uken min kort oppsummert. Håper deres mandag starter bra. For vår del skal vi ompakke for å gjøre oss klar til en uke på hytten. Sommer klær blir byttet ut med vanlige klær og litt uteklær. Vi blogges mer fra hytten. Klem

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Maria
  Maria

  Virkelig et værskifte på siste bildet der ja? det er jo lov å håpe at sommerværet ikke har tatt helt slutt enda? håper virkelig at jeg finner løpeformen selv nå, 2 uker med helt ferie tar på? orket rett å slett ikke tanken på jogging i 40+ grader ? ha en nydelig uke, Beate+

  1. august 2016
  |Reply
  • Håper sommerværet ikke er slutt helt enda ja 🙂 Lykke til med løpingen, klart du finner løpeformen igjen 🙂 Ha en finfin torsdag 🙂

   4. august 2016
   |Reply
 2. Siv
  Siv

  Bare jilt Beate 🙂 ekstra kjekt å lese en blogg når du kjenne bloggeren ( ikkje minst æ i familie) og personene det blir skreve om 🙂 åså æ dæ jo en kjekke blogg 🙂 hadde sjøl sett pris på kommentarer fra lesere hvis æg sjøl hadde en blogg 🙂 klem

  3. august 2016
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.