Skip to content

Uke 31

Posted in Hverdagsliv

Hei til deg og hei mandag! Vi har lagt bak oss enda en sommeruke og mulig ferien er slutt for de fleste også. Jeg nyter fortsatt ferie og starter denne uken som alle andre med et tilbakeblikk.
IMG_3287

Ukens opptur:
Ferie. Hyttelivet sammen med fine folk. Sol og godt vær på fredagen og lørdagen. Dyreparken.

Ukens nedtur:
For mye regn! Til å være uke 31 burde det ikke være nødvendig med fleece og regnklær for å være ute. Litt skuffende sommervær må det være lov å si.

Ukens irritasjonsmoment:
Gnagsåret mitt! Det tar lengre tid for å gro enn hva jeg ønsker rett å slett.

Ukens store begivenhet:
Det må uten tvil være da Felix gav bort tuttene sine til selveste Kaptein Sabeltann! Det var et stort øyeblikk og et stort steg for min lille gutt å ta.

Ukens uflaks:
Min kjære Catrine var så uheldig å slå kneet sitt på hytten når vi var ute på en liten båtutflukt. Stakkers henne, det var virkelig ille men heldigvis ikke så ille som brudd. Tenker på deg vennen! ♥

Ukens måltid:
Ferskest i minne er suppen fra selskapet i dag. Må nevne kylliggryten som svigermor lagte på fredag også, den var super god!

Ukens bursdag:
Min kjære niese Isabel ble 8 år i sist uke som ble feiret på søndag.

Ukens innkjøp:
Sist uke kjøpte jeg et Ganni skjørt på salg og en svart dressbukse. Veldig fornøyd!

Ukens tok til tårene:
På mandag gikk dagen i et før vi skulle avgårde til hytten. Jeg var fraværende på mobilen og fikk derfor verdens fineste melding i personsvarer min. Jeg ble så rørt at jeg gråt uten å helt klare å stoppe. Både Lykke og Franki måtte spørre om det gikk fint med meg og da gråt jeg bare enda mer fordi jeg skulle prøve å si at jeg gråt fordi jeg var så glad.

Ukens treninger:
Løp 3/4 økter i uken som gikk.

Ukens aktivitet:
Må være de aktivitetene som vi gjorde ved vannet tror jeg: båtturer, kastet stein i vannet, badet i vannet, satt i ring etter båten, stod på padlebrettet og kjørte enda mer båt. Bare kjekke aktiviteter som vi ikke gjør til hverdags men som hører hyttelivet til ♥

Ukens eventyr:
På torsdag som var regnet det i et kjør på hytten! Det regnet så store mengder at en fikk lyst til å holde seg inne hele dagen uten å åpne døren. På ettermiddagen ble Franki utolmodig og sa at alle 4 måtte bli med ut for en tur. Regnet datt ned og vi ble kliss våte! Vi gikk tur i ulent terreng som resulterte til at vi fikk vann over sko høyde. Vi ble så våte at vi til slutt måtte le fordi det ble en veldig kjekk opplevelse sammen med barna.

Ukens dilemma:
Vi kom hjem fra hytten på søndag. Felix hadde vært uten tutt siden tirsdag. Jeg hadde mye å gjøre inne og Felix ville være ute å leke alene i lekehytten. Da jeg gikk ut for å se til han kom han mot meg med det største gliset noensinne. Han hadde nemlig funnet en tutt i lekehytten og var så fornøyd der han gikk med den i munnen! Jeg ble helt satt ut og usikker på hva som var riktig å gjøre. Vi ble enige om å gi han en belønning (slikkepinne) dersom han selv klippet av tutten. Heldigvis gjorde han det uten å nøle og vi var kvitt problemet.

Ukens antrekk:
IMG_3122
IMG_3257
IMG_3259
Ukens bilde:
IMG_3274
Meg og min kjære ♥

Ønske dere alle en fin mandag! Vi blogges mer i morgen dere. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.