Skip to content

Uke 32

Posted in Hverdagsliv

Hei til deg og hei mandag! Jeg føler jeg skriver disse ukes innleggene veldig ofte men det vitner vell bare om at tiden går veldig fort.
IMG_3375

Ukens opptur:
Uten tvil tid sammen med mann og barn.

Ukens nedtur:
Gnagsåret mitt ble betent og verre i forrige uke. Jeg snørret joggeskoene på meg tirsdagskveld og kom ikke mer enn 100 meter før jeg måtte gi meg. Først på torsdagen var gnagsåret såpass tørt at gnagsårplasteret hang på!

Ukens velvære:
Jeg var å fikk vippepåfyll hos flinke Oddveig, fantastisk på alle vis ♥

Ukens store dag:
9 aug. Lykke sin 6 års dag! Det var en stor dag for vår lille/store jente!

Ukens cravings:
Smoothie!

Ukens hyggelige vennine aktivitet:
Min kjære Maya kom til oss på mandag formiddag og deltok aktivt i alle forbredelser til bursdagen til Lykke. Tusen takk for hjelpen Maya ♥

Ukens måltid:
Det er sjelden alle 4 her i hus spiser frokost sammen faktisk. Jeg og Felix fungerer slik at vi MÅ spise mat umiddelbart etter at vi står opp mens de andre 2 godt kan vente en stund med frokosten. Men på mandag, da hadde vi et fint måltid sammen. Det er så viktig å spise sammen og selv om vi spiser middager sammen er det noe ekstra stas ved å spise frokost sammen siden det ikke hører hverdagen til.

Ukens treninger:
Jeg fikk utført 4/5 økter sist uke pga det sørens gnagsåret av alle ting. Etter tirsdagens skuffelse fant jeg ut at jeg måtte være litt mer tolmodig og tok ukens første økt på torsdagen. Dermed uteble 1 økt men jeg får se hvordan jeg får presset den inn i løpet av denne uken tenker jeg. Dersom det ikke går er det heller ingen krise.

Ukens kjøp:
Ingen.

Ukens leser:
Her må jeg trekke frem Mari! Det er like hyggelig hver gang du legger igjen en kommentar her inne. Du er alltid så positiv og hyggelig, takk for det 🙂

Ukens bilde:
IMG_3358

Ukens kupp:
Lørdag var jeg på jobb. Som jeg har nevnt her på bloggen er vi litt i loppemarked modus der om dagen. Vi var en liten gjeng som tok en busstur til Forus, nærmere bestemt Byttebua på miljøstasjonen. I tillegg til å finne lopper til loppemarkedet fant jeg en aldeles nydelig skatt til meg selv også. Viser den til dere i løpet av uken.

Ukens antrekk:
IMG_3375
IMG_3395
IMG_3415

Ønsker dere en riktig fin mandagskveld!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.