Skip to content

Uke 33

Posted in Hverdagsliv

Hei mandag og hei til deg som leser! Jeg starter uken med å oppsummere uken som gikk.
IMG_3556

Ukens opptur:
Ukens opptur sist uke tror jeg totalt sett må være at overgangen fra ferie til hverdag gikk så bra. Jeg fikk ikke en følelse av å få hverdagen slått i ansiktet men opplevde en veldig naturlig overgang.

Ukens nedtur:
Å bli påkjørt. Jeg klandrer ikke den søte damen som kjørte i bilen min på noen måter og er evig takknemlig for ærligheten hennes. Men jeg skal innrømme at det er en nedtur likevel med tanke på at det bruker mye av tiden min og kommer under kategorien stress. Jeg måtte google henne, møte henne, fylle ut skademelding, melde fra om skaden for oss begge to, kontakte verkstad, kontakte takstmann og enda har ikke noe av det virkelige stresset begynnt. Jeg må få tid til å fikse skaden som gjør at jeg blir uten bil i flere dager = stress.

Ukens happening:
Skolestart uten tvil! Stolt, rørt og takknemelig for min kjære datter som har blitt skolejente!

Ukens reality:
Torsdagen sist uke kom brått selv om det gikk fint. Men det var levering av begge ungene før kl 07.15, smøre matpakke til Lykke som jeg ikke er vandt med lenger pga mat i barnehagen. Heldigvis gikk det fint 🙂

Ukens velvære:
Tirsdag var jeg hos frisøren og den velværen er gull verdt. Er det bare meg som nyter i lange drag hodebunnsmassasjen under hårvasken? Så godt!

Ukens crasy:
Jeg klippet av meg halve håret og det er ganske drastisk til å være meg!

Ukens blogggøy:
Sist uke var jeg hos fotograf i forbindelse med at bloggen snart fyller 1 år. Gleder meg til å vise dere ♥

Ukens gjensyn:
Min kjære Hege! Vi hadde en veldig fin mandag sammen sist uke og jeg sette stor pris på at hun ble med hjem til oss, spiste middag med oss og var sammen med meg og ungene. Alltid kjekt når Hege er hjemme fra Oslo.

Ukens bursdag:
Min Cathrine fylte 29 år sist uke.

Ukens treninger:
Sist uke fikk jeg gjennomført alle 4 løpeøkter + 1 slyngeøkt. Beste økten var uten tvil på søndag sammen med Rita.

Ukens leser:
Her tror jeg det blir vanskelig å velge en da dere er flere som er så snille å legger igjen spor her inne. Vit at jeg setter pris på hver å en kommentar fra dere og svarer dem alle!

Ukens kjøp:
Ingen. Eller jeg kjøpte nytt løspudder til meg selv.

Ukens måltid:
Tacomiddagen sammen meg Hege ble fin nettopp fordi hun spiste sammen med oss. Tror jeg må si den.

Ukens lunsj:
Tirsdag spanderte min mor lunsj på kjøkkenet til meg og Lykke. Det var veldig hyggelig.

Ukens frustrasjon:
Leggesituasjonen til minsten. Han har testet litt grenser og vært litt ramp den siste uken og det har vært frustrende uten å gå i mer detaljer på det.

Ukens refleksjon:
Sist uke har jeg reflektert over tiden. Jeg føler jeg ikke har tid nok til å strekke til på alle områder. Jeg vil være en veldig god mamma, god kone, nær vennine, god kollega, flink sykepleier, omsorgsfull søster og alt som følger med. Men det er vel ikke til å legge skjul på at av og til må en kjenne på at det er umulig å være alt det samtidig.

Ukens antrekk:
IMG_3567

IMG_3539

IMG_3556

Håper dagen deres har vært fin og at uken startet på best mulig vis. Jeg har vært på jobb, handlet litt, lagt middag og hatt foreing med jentene i kveld. En veldig fin start på uken. Klikk gjerne innom bloggen min i morgen, da deler jeg oppskriftene på hva jeg serverte i kveldens forening!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.