Skip to content

Uke 34

Posted in Hverdagsliv

Hei og god mandagskveld! Det blir et senere innlegg en planlagt men det håper jeg går fint, eller det må gå fint. Starter som fast ved å oppsumere forrige uke i grove trekk.
IMG_3598

Ukens opptur:
Sist uke var en aktiv uke som inneholdt flere kjekke ting men den største oppturen må nok være min debut i halvmaraton. At det skulle gå så bra hadde jeg ikke trodd!

Ukens nedtur:
Jeg fikk en grei nedtur på lørdagen noen timer etter løpet da jeg slet med å få i meg mat. Blodsukkeret mitt gikk til bund og jeg følte meg uvell. Franki ordnet derfor noe mat til meg og alt ble mye bedre!

Ukens måltid:
Tror det må være gulerotsuppen som jeg lagte i forening på mandagen, den er veldig god!

Ukens lunsj:
Jeg var på en lunsj og det var på lørdag etter løpet. Jeg var den eneste som ikke spiste da men det var hyggelig å være sammen med Mor, Stian, Espen og Felix. Jeg fikk meg derimot en stor Avo Shake fra Joe&Juice som var himmelsk!

Ukens happening:
I tillegg til halvmaraton ble bloggen 1 år, noe som var veldig kjekt å feire!

Ukens bursdager:
Sist uke fylte Nathalie, Lene og Maya året.

Ukens treninger:
Det var en rolig nedtrappingsuke sist uke men fikk en solid økt på lørdag da.

Ukens utfordring:
Tiden. Sist uke var veldig travel på alle områder. Det var forening, kontroll hos helsesøster, 2 selskaper og treninger utenom full arbeidsuke. Utfordringen ble derfor å prioritere og jeg følte vel at jeg løste det riktig. Bloggen ble ikke oppdatert noen dager sist uke som følge av det.

Ukens takknemelighet:
I en travel hverdag synes jeg at vi som foreldre har klart å finne en fin og god løsning på hverdagen. Jeg kjendte vel ekstra godt på det sist uke hvor takknemlig jeg er for Franki og hvor godt vi får det til sammen.

Ukens hyggelige gjensyn:
Espen, min lillebror var hjemme for helgen og det var hyggelig. Selv om han synes det var kjedelig å ta turen inn til Stavanger for å se meg komme i mål sette jeg stor pris på at han var der!

Ukens melding: 
Jeg fikk veldig mange fine ord i forkant av maraton men en melding som skilte seg ut var denne: «Lykke te på løpet i dag. Æ stolte av den innsatsen å dedikasjonen du he lagt ner i dette. Stå på, dette naile du!».

Ukens tok til tårene øyeblikk:
I forening ble det lest opp en case som skulle presenteres på en konferanse, det var så sterkt og ekte skrevet at da kom tårene!

Ukens spontane:
På onsdag klokken 22.30, etter kveldsvakt, fikk jeg noe over meg. Jeg spurte om mannen var ledig fredag 16 sep og var giret på å bli med til Trolltunga. Det var han, men ble vell litt sjokket over at 5 min etterpå var hotell bestilt. Jeg gleder meg!

Ukens sang:
Volbeat – Evigt.

Ukens mest besøkte her på bloggen: 
Søndag, da var 1577 stk innom bloggen.

Ukens overraskelse: 
Min søster kom uventet innom med den fineste blomsterbuketten og et kort på fredag. Det var både for bloggen sin bursdag og lykkeønskninger til løpet.

Ukens antrekk:

 IMG_3606

IMG_3629

IMG_3598

Ha en fin mandagskveld videre.

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Elisebeth
  Elisebeth

  Veldig fine bilder på ukens antrekk 🙂 koseligt å lese bloggen din, Beate 🙂

  1. september 2016
  |Reply
  • Ja, flinke fotografer jeg har 🙂 Kjekt du leser bloggen min, det gjør meg glad Elisebeth 🙂 GOD HELG 🙂

   2. september 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.