Skip to content

Velg den beste versjonen av deg selv

Posted in Hverdagsliv, and Tanker og meninger

God onsdag til mine fine lesere! I dag tenkte jeg å skrive litt om hvordan vi som mennesker velger å være.
image

Vi våkner alle opp hver eneste morgen med muligheten til å være akkuratt den vi ønsker. Vi kan velge å møte dagen uopplagt, trett og negativ eller vi kan sørge for at vi er opplagt, uthvilt og positive. Vi kan velge å stresse gjennom hver eneste dag uten å stoppe opp, eller vi kan velge å forme hverdagen vårs slik at den ikke medfører for mye stress. Vi har alle ansvar og forpliktelser som gjør at vi ikke bare kan «stikke av» . Men likevel kan vi velge hvordan vi tenker, hva vi utstråler og hvilke holdninger vi ønsker å ha. Vi kan velge å smile og si hei til de vi møter uavhengig om vi kjenner dem eller ikke. Vi kan velge å snakke dårlig om andre eller vi kan velge å snakke fint om hverandre. Du kan selv bestemme hvordan du ønsker å møte dine medmennesker, uavhengig av hvordan du møtte dem i går. Du kan bestemme hvilken mamma, kone, mann eller vennine du vil være uavhengig av hva de rundt deg er vandt til. Du kan velge å gjør livet og hverdagen fin med å fylle den med det som gjør deg glad! Ikke kast bort tiden din på mennesker som ikke stiller opp for deg. Ikke gå å tren på et treningssenter dersom du hater det. Ikke ha en jobb som gjør at du hater å stå opp dersom du har muligheten til å bytte jobb. Ikke vask huset hver torsdag fordi du har gjort det i alle år og havnet i et kjedelig mønster som du egentlig ikke liker. Fokusere på alle dine gode sider og jobb med dine negative. Vær den beste versjonen av deg selv, det vil du og alle du møter pp din veg vinne på.

Ha en fin onsdag!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.