Skip to content

Comfort and messy bun

Posted in Hverdagsliv

Selv om hverdagen min stort sett består av aktive dager med et høyt tempo betyr det ikke at jeg ikke har sløve dager. I dag har jeg hatt en torsdag i kosejoggedressen og det har vært deilig!
img_3991
Stort sett er mine dager aktive fra morgen til kveld. Det er en livsstil jeg trives godt med. Jeg føler meg best de dager hvor det skjer mye og liker å ha flere baller i luften samtidig. I går skrev jeg på Facebook at jeg hadde løpt 10 km for #løpforthea med tunge bein. Det skrev jeg fordi det var sant. Beina mine gikk seint og var støle etter 2 styrkeøkter på tirsdagskvelden. Jeg fikk 1 kommentar på den statusen og den lød som dette: «Det er godt å lese at du også kan ha tunge bein». Da slo det meg at noen mennesker muligens har inntrykk av at jeg aldri har «dårlige dager» eller blir sliten. Den tanken er utgangspunktet for dette innlegget.
img_3996
I dag har jeg hatt fri. Etter frokost og levering av minsten kom min kjære Rita til meg og vi la ut på vår planlagte løpeøkt. Vi løp 19 km i dag sammen og fikk en kjempetur. Etter turen ble jeg noe kald og alt som fristet etter dysjen var å hoppe inn i en behagelig joggedress og forbli usminket. Jeg fikk i meg god mat til lunsj og slappet av på sofaen etterpå. De planlagte husarbeid oppgavene som jeg hadde tenkt jeg skulle gjøre utsatte jeg til kvelden og bare kjendte på hvor godt det var å slappe av. Jeg kom ikke på å skrue på TV men låg og surfet på mobilen og netthandlet litt på Iherb. Ettermiddagen vår ble tilbragt inne og ungene fikk bestemme hva som skulle skje. Lykke ville gå ner til en vennine mens Felix ville at vi skulle se en Lego film sammen. Så ble det slik. En herlig og avslappet torsdag med andre ord!
img_3985
Usminket versjon av meg. På dette bilde synes jeg det viste godt resultatet av min nylige hudpleietime. Jeg synes ansiktet mitt har mer glød og at behandlingen jeg tok reduserte hudormer rundt nesepartiet merkbart bra!
img_3993
img_3992
Alle har behov for slike avslappende dager, også meg. Selv om jeg stort sett har høy kapasitet og et høyt energinivå gjør det meg ikke til umennesklig. Ja, jeg har også dager hvor det er kjedelig å stå opp, dager hvor jeg føler meg mindre opplagt enn andre og dager hvor jeg må jobbe mer med viljen. Heldigvis er det helt i orden og er en del av livet. Ønsker dere med dette en riktig fin torsdagskveld videre. Håper alt er bra med dere og at dere er klar for nok en helg igjen allerede i morgen. Vi blogges om ikke så lenge ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.