Skip to content

En lite maleprosjekt!

Posted in DIY

Hei torsdag! Jeg har et nytt maleprosjekt på gang om dagen, denne gangen er det ikke til meg selv.
img_3780

Det har seg slik at vi alle er flinke på forskjellige ting, slik er det bare. Jeg har vel fått egenskapen at jeg liker å male i tillegg til at jeg motiveres av å få ferdig ting. Min søster har hatt disse små barnemøblene da hun var liten og ønsker å ta dem i bruk til sin lille gutt. Tror beisen og møblene har stått klar en stund før hun ble gravid men ingenting ble gjort. Lene fant vell ut at hun kom aldri til å få dette gjort og spurte om ikke jeg kunne gjøre det for henne mot en tjeneste. Dersom jeg ville male disse barnemøblene for henne skulle jeg få en hudpleie time av henne som takk for hjelpen. Tror dere jeg tenkte meg om 2 ganger? Absolutt ikke.
img_3779
img_3778
img_3781
Lene har selv valgt denne grå beisen, ble veldig fint. Jeg skal spørre Lene om jeg får ta bilder av møblene når de er plassert inne på barnerommet til vesle Nikolai. Møblene er nå ferdig malte og jeg gleder meg allerede til hudpleie time om ikke så alt for lenge. Dette er hva jeg kaller god arbeidsfordeling. Mens jeg malte siste rest i ettermiddag slo det meg hvor godt jeg slapper av med malekosten i hånden. Jeg tenker, reflekterer, drømmer og nyter å bare være i en liten boble. Små prosjekter som dette er så koselig å holde på med i tillegg til at det er kjekt å kunne hjelpe min søster.

Håper deres torsdag har vært bra og at dere snart er klar for helg. Jeg har allerede tatt helg jeg, langfri er så deilig! Resten av kvelden min skal jeg bruke til å løpe og slappe av når mannen omsider kommer hjem fra trening. Vi blogges mer i morgen dere. God kveld videre. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.