Skip to content

Finish the sentence

Posted in Hverdagsliv

Hei solfylte fredag! Håper du har fått en fin start på dagen.
image
1. Å være sykepleier er.. En fantastisk takknemelig jobb hvor absolutt ingen dager er like. Det føles utrolig godt å hjelpe andre mennesker og det er vel ingen tvil om at mennesker med sykdommen demens har blitt mitt favoritt område! Jeg gleder meg til hver eneste dag jeg skal på jobb og kunne ikke tenkt meg en hverdag uten yrket mitt.

2. Småbarnslivet er.. Innholdrikt, variert, travelt og utrolig deilig. Det er dager hvor alt går på skinner og det er dager hvor ingenting går slik en har tenkt. Det er dager hvor en stresser fra det ene til det andre og det er dager hvor vi bare er sammen. Det er mye følelser i sving og en dag kan inneholde alt fra gråt, sinne, latter, varme og frustrasjon på en og samme dag. Det beste må uten tvil være å få lov til å være en mamma, det finnes ingenting større ♥

3. Jeg går aldri ut av døren uten.. nøkkel? Skal jeg på jobb må vesken min være med hvor jeg har alt fra jobbnøkler, almanakk, bleier, halestrikk, leppestift, camera, mobil og pengetaske. Skal jeg ut for å løpe tar jeg kun med meg ipod og pulsklokken min.

4. Livet handler om.. Å være god mot andre, snakke fint om andre, leve og le mye! I tillegg handler livet mye om å tørre å være seg selv og bruke tiden sin på akuratt det en ønsker.

5. Mitt råd til dagens unge er.. Ha tro på deg selv og ikke mist deg selv på veien. Jeg må også få legge til at det er utrolig viktig å ta vare på gode venner!

6. Jeg drikker helst.. Vann! Jeg drikker veldig sjelden noe annet faktisk. Drikker endel smoothie da, men stort sett bare vann. På fest drikker jeg helst pærecider selv om jeg i utgangspunktet ikke synes det er så veldig godt.

7. Hvis jeg kunne skrudd tiden tilbake ville jeg.. sagt til meg selv at kjærlighetssorg vil føles helt forferdelig men at det vil gå over. Jeg ville også nektet meg selv til å ta solarium.

8. Jeg kan alltid avse.. tid til mine venniner!

9. Jeg vil tilbringe så mye tid som mulig med.. Mannen og barna.

10. Mitt flaueste øyeblikk er.. uten tvil mitt møte med en transvestitt i London. Jeg og Marianne var på weekendtur da vi var 18 år som innebar bytur på lørdagskvelden. Vi var klar for utelivet og bad en taxisjåfør om å kjøre oss til et sted hvor de hadde kule utesteder. Vi ble kjørt til Soho og ble mildt sagt sjokket over det ene utstedet vi gikk inn på. Det var så stor kontrast fra lille Bryne at vi ble målløse, skremt og sjokkert. Uansett hvor vi såg var det lettkledde menn overalt, oppå bordene, under bordene, langs baren, oppå baren og rundt i hele lokalet. Da vi kom oss ut fra stedet gikk vi direkte til taxikøen for å komme oss hjem til hotellet igjen og på grunn av lang kø endte det at vi delte en taxi med en transvestitt. Han satt fremme mens jeg og Marianne satt bak. Sjokkert som jeg var snakket jeg dårlig om utestedet og det meste som han forann i bilen reprensenterte. Jeg var skeptisk og la ikke skjul på det til Marianne. Jeg bablet i veg om dette og hadde vell lite fint å si. Etter en litt for lang taxitur for min del spurte jeg taxi sjåføren hva klokken var. Det som skjer i de neste sekundene er det flaueste jeg noensinne har opplevd. Transvestitten snur seg og sier smilende: «Klokken er kvart over 2». Jeg har aldri i mitt liv følt meg så liten, fordomsfull og dårlig som jeg gjorde den gang.

Ønsker dere en riktig fin fredag!

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.