Skip to content

God fredag!

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

Hei til deg som leser, håper fredagen din har startet bra og at du snart er klar for helg.
IMG_3678
I går var vi alle sammen nede i Dalabekk på en liten rusletur. Jeg tok med kamera og da mannen var i seget til det tok vi litt bilder i samme slengen. Han er mer en god som holder ut «maset» mitt om å ta bilder hele tiden. Jeg er heldigvis ikke så prippen på bildene slik at det tar oftest bare noen få sekunder.
IMG_3679

IMG_3680

IMG_3682

IMG_3686
Vil si at stilen min er ganske enkel og behagelig. Med en fin dongribukse som sitter fint på så kommer resten nesten av seg selv egentlig. Elsker denne jakken fra Zara og bruker den ofte om dagen før det blir tid for å legge den bort til våren kommer frem igjen.


Min fredag har startet på beste vis med lang frokost med ungene før vi sendte Lykke avgårde til skolen. Hun er så flink å går selv sammen med en jentegjeng de dagene hun kan det. Felix ville se litt barnetv før barnehagen og da nyttet jeg sjansen til å vaske over alle lister i hele huset. Etter Felix var levert i barnahagen ble det 10km løping for Thea ♥. Etter en våt joggetur fikk jeg unnagjort enda litt husarbeid før en god dusj. Nå skal jeg straks avgårde til Bryne for å møte Anne Dagny til lunsj. Etter lunsj startet arbeidshelgen min 14.30. Etter jobb i kveld skal jeg innom til naboen for en hyggelig jentenabofest. Ellers går resten av helgen med til Toddlerlek i Loen på lørdagsmorgen, familiehygge, løping og jobb. Har dere noen kjekke planer for helgen? Kom gjerne innom å lek litt i Loen på lørdag mellom 09.00 – 10.30. Håper uansett at det blir en fin helg avhengig planer dere måtte ha. Ha en fin fin fredag!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.