Skip to content

Hello September!

Posted in Hverdagsliv

Hei til deg som leser og hei til september, tenk det, august er over og vi har nå en helt ny måned foran oss. Jeg tenkte å liste opp litt hva jeg ønsker å gjøre i løpet av den neste måneden.
DSC_8431DPI

Topptur til Trolltunga!
Det stemmer! Fredag 16 sep reiser jeg og mannen opp til Odda for å overnatte på Tyssedal hotel. Der sover vi over til lørdagen. Planen er å stå opp 06.00 for å komme oss tidlig avgårde oppover. Jeg leste at det ville ta 10-12 timer å gå tur/retur men det har jeg ikke tro på at kan ta så lang tid. Uansett så håper jeg på fint vær akuratt den dagen og jeg gleder meg!

Konsert!
Neste lørdag blir det storfest i Nye Loen på Nærbø. Stage Dolls og Return er booket og det blir veldig kjekt. En god fest + konsert i lag med gode venner er alltid vellykket!

Løpe for Thea. 
På instagram er prosjektet #løpforthea i gang i dag. Thea Steen vil blitt 27 år i dag, derfor starter det på denne dagen. En kan velge om en skal gå/løpe men kort fortalt er det 1km = 1 kr til Theas minnefond som går til kreftforeningen. Jeg har som mål i september å løpe hver eneste dag og håper jeg kommer opp i en del kilometere når vi runder oktober. Dersom du har lyst på en utfordring, hiv deg gjerne med.

Gjøre min del av vår felles to do liste
For de som kjenner meg vet de at jeg er en liste person. Jeg elsker å lage lister og jeg har nylig laget en «to do» liste over hva vi må få gjort innen september er over. Jeg skrev ned 10 punkter og presenterte den for mannen. Han var overrasket positiv og tok på seg 6/10 punkter. De 4 som gjenstår til meg er: Vaske inni alle kjøkkenskap, Vaske bilen inn og utvendig, Vaske vinduer og vaske over alle lister i huset. Jeg kan nesten ikke vente med å komme i gang, (not!) haha. Men følelsen etterpå slike kjipe gjøremål er gjort er absolutt en stor motivasjon for meg.

Leve uten bil 1 uke
Bilen skal inn for å fikse bulken som kom etter jeg ble påkjørt sist uke. Det kommer til å bli en utfordring å leve uten bil 1 uke men jeg tror jeg har valgt den beste uken jobbmessig slik at det ikke går for mye utover levering før tidlig vakt.

På 3 retters middag
Min søster har invitert oss bort til Hellvik for 3 rettes middag mot slutten av måneden, det gleder jeg meg til!

Starte opp Lørdagstoddlerene igjen
Nå har Lørdagstoddlerne hatt lang sommerferie og er klar til å starte opp igjen. Vi klinker til med familiedag førstkommende lørdag og vi har åpent mellom 09-10.30. Lørdagstoddlerene er et tilbud for de aller minste som er hver oddetallslørdag. Vi leker, balanserer, hopper og koser oss. Veldig kjekt og kan varmt anbefale det til de av dere som har små barn i hus.

Delta på årets loppemarked
Onsdag 28 sep er dagen dere skal sette av dersom dere vil få med dere et veldig kjekt loppemarked. Mer info om dette kommer helt klart på bloggen.

Bodypump release 
Jeg fikk ikke deltat på forrige release da jeg var i London. Men denne gangen klaffet det og jeg gleder meg til å ta opp igjen Bodypump treningen etter lang sommerferie.

Gå en søndagstur med familien
Med reising, jobb og handball er det ikke like enkelt å få til søndagstur for alle 4 her i hus. Men i løpet av september håper jeg at vi skal få til en tur ut i naturen.

Planlegge høstferien
Jeg føler meg heldig som for første gang skal ha høstferie dette året. Uke 41 er høstferie for skolebarna og jeg har fått ferie fra jobb. Da ikke mannen har mer ferie igjen tenker jeg at vi blir for det meste hjemme men det hadde vært kjekt med en tur på hytta. Vi får se.

Gjøre et lite maleprosjekt for søsteren min
Lene har et lite maleprosjekt som hun ikke får gang på og har spurt meg om hjelp. Dette tenker jeg å få gjort nokså kjapt før det blir for kaldt til å stå ute i garasjen å male.

Bestille ny time til hudpleie
Nå er det en god stund siden mitt ansikt fikk hudpleie og jeg skal få fingen ut å bestille tid hos Lene i løpet av de første ukene.

Få til en Stavanger tur
Jeg følger Høyer Stavanger på instagram og har så lyst å ta turen bort for å kikke på salget. Og ellers er Stavanger en veldig koselig by til å rusle rundt i, det hadde vært kjekt på en fridag ♥

Nå er det en stund siden jeg har hatt disse måned innleggene men tenkte det var kjekt å ta opp igjen. Min torsdag er godt i gang, jeg har tilbakelagt 17 km, fått gjort noen småærend og nå sitter jeg nydusjet og blogger til dere. Fridager midt i uken er svært undervurdert! Ha en nydelig torsdag dere så ses vi om ikke lenge. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.