Skip to content

# Løp for Thea

Posted in Treningsglede

Hei og god søndagskveld! Dersom du trenger en god grunn til å løpe eller gå i september bør du lese videre under her. Her snakker vi treningsglede på høyt nivå.
IMG_3725
Jeg hadde ikke tenkt å skrive om løping på bloggen min i dag men siden det nylig har startet et kjempe bra prosjekt blir jeg nødt for å skrive et helt innlegg om dette. Det er dama Trude Håland som står bak dette intiativet som jeg har nevnt i en bloggpost tidligere. Prosjektet heter #løpforthea og betyr rett å slett at du for hver km skal du gi 1 kr. Du velger selv om du løper, går eller sykler men at antall km blir summert opp og reknet ut i antall kr som blir ditt bidrag. Thea Steen er Stavanger jenta som døde så alt for tidlig nå i sommer av kreft. Hun var aktiv i sin kampanje #sjekkdeg og fikk øynene opp for mange om viktigheten bak det å sjekke seg for livmorhalskreft.

Thea ville blitt 27 år gammel 1 september og det er grunnen til at prosjektet startet den dagen. Vi er så vidt begynt på september så jeg anbefaler alle mine lesere til å hive seg på. Du står fritt frem til å hva, hvor ofte og hvor mange km du gjennomfører. Jeg kan garantere deg en ting, du vil uansett gjennomføre flere kilometere dersom du deltar enn dersom du står over. På den måten vil dette være en vinn vinn situasjon. Du kommer deg opp av sofaen for å være aktiv samtidig som du bidrar til å gi penger til en god sak. Pengene overføres til Theas Minnefond som går uavkortet til kreftforeningen. Nå utfordrer jeg DEG til å nettopp bli med og til å påvirke de rundt deg. Få med partneren din, vennene dine og kollegaene, dette er hva jeg kaller ekte treningsglede!

Jeg kan selv bekrefte hvordan dette motiverer selv meg som ikke sliter med å motivere meg selv til å trene. Jeg hadde i kveld god tid til å løpe en langtur og skulle nettopp det. Jeg løper ikke etter program akuratt for øyeblikket så antall km var opp til meg. Jeg løp mot Varhaug. Jeg kunne valgt den korte vegen inn mot Rangen men løp forbi. Videre kom jeg til vegen inn til Ånestad, den stod jeg også over. Jeg løp ned ved Varhaug sentrum slik at jeg kom ned til sjøen. Videre tok jeg riksvegen hjem og da jeg var ved døren viste klokken min 21 km. Jeg kan ærlig innrømme at jeg ikke hadde løpt så langt dersom det ikke hadde vært for dette prosjektet. Med andre ord, det funker å ha et mål som jeg har skrevet om så mange ganger her inne på bloggen. Mitt mål for september er å løpe så mange kilometer jeg kan for denne saken fordi det føles SÅ godt! Hiv deg med du også. Følg gjerne instagram profilen @lopforthea og søk gjerne opp siden på Facebook.

Jeg håper du er klar for å delta. Dersom du allerede er med, kommenter gjerne under her. Ha en fin søndagskveld videre. Klem

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Mari
  Mari

  Eg e allerede igang:) goe motivasjon for meg t å planlegga dagene bedre å faktisk prioritera å komma meg ud??

  4. september 2016
  |Reply
  • Så bra Mari! Flink du er 🙂

   5. september 2016
   |Reply
 2. Aslaug
  Aslaug

  God morgen!!! Allerede smått i gang,he ik vorte så mangen km om gongen,men alt bære en ingenting…Ska ut en tur nå før arbei..Veldi bra motivasjon å goe sak å støtta..? Ha en fine dag å fine #løpforthea#sjekkdeg# mnd…?

  5. september 2016
  |Reply
  • Så god du er Aslaug, før arbeid til og med! Ønsker deg en aktiv uke gode deg 🙂

   5. september 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.