Skip to content

Min lørdag i mobilbilder

Posted in Hverdagsliv

I dag når jeg stod opp fikk jeg over meg at det kunne vært kjekt for dere å få et innlegg som viste dagen min i bilder. Her kommer et stort bildedryss fra min dag.
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Dette var dagen min i bilder i grove trekk. Den startet ved at mobilen ringte 06.00 frivillig fordi jeg ville ut å løpe. Har jeg satt meg et mål så gjennomfører jeg målet mitt. Siden målet mitt er å løpe hver dag i september for en god sak måtte det bli slik i dag for å få det til. Morgenturen var en fantastisk start på dagen og resten av gjengen min sov enda da jeg kom hjem. Jeg spiste frokost før jeg hørte lille Felix rope på meg. Etter en dysj så vi på barnetv sammen før jeg måtte få Lykke opp og gjøre oss klar til å reise ned i Loen. Klokken 8.30 møtte vi Catrine og gjengen hennes og vi hadde toddlerlek der. Like over 10 tok jeg farvell med mine 3 beste og kjørte innom Bryne for å kjøpe med en smoothie på veg inn til byen. I stavanger møtte jeg fine Kathrine for shopping og lunsj, så koselig ♥ Etter 2 timer i byen kjørte jeg direkte til jobb. Det fine været i dag førte til at jeg tok med meg flere av pasientene ut på busstur. Vi fikk med oss et loppemarked ved Holmane og hadde kaffimåltidet nede i Sirevåg Havn. Nå er jeg vell hjemme etter en lang men veldig fin dag. Nå skal jeg klemme litt på mannen før jeg stuper i seng. Håper lørdagen deres har vært god mot deg.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.