Skip to content

Nå er huden min klar for høsten!

Posted in Skjønnhet & Velvære

Hei onsdag og hei til deg som titter innom her. Tenkte å skrive litt om hudpleie timen jeg var på sent mandag kveld.
img_3792
Som takk for hjelpen for at jeg malte min søsters barnemøbler skulle jeg få en time hudpleie av henne. Klart jeg takket ja til et så bra tilbud. Mandag kveld klokken 20.30 var jeg inne på Vital Forus for å få min time hudpleie, og det er like godt hver gang! Hvilke behandlinger jeg tar er det min søster som styrer ut fra behovet til huden min. Denne gangen fikk jeg Mandelsyre peeling. Den virker antibakteriell og talghemmende og virker derfor veldig bra på acne og hudormer. Jeg er heldig å sliter sjelden med acne, hudormer derimot er jeg plaget med.
img_3793
En mandelsyre peeling vil blant annet gi en jevnere hudtone, lysne mørke flekker, forbedre pigmentering og glatte ut fine linjer. Min søster har stor tro på denne relativt nye behandlingen og har allerede sendt meg melding for å spørre om jeg har startet «flasseprosessen». Etter en slik peeling vil en i løpet av 2-4 dager flasse en del, det har for min del startet så vidt rundt nesepartiet. Umiddelbar følelse etter denne behandling må være at jeg føler jeg har mer glød i ansiktet. Spent på å se om dette tar knekken på mine hudormer!
img_3795
Usminket i joggedressen, hehe. Jeg kjøpte med meg 2 produkter også og kjenner at jeg nå er klar for høsten. Føles veldig godt å pleie huden min og går til hudpleie 3 ganger i året. Med andre ord er det jobben en gjør hjemme på badet hver dag som er av betydning. Jeg renser huden min hver kveld og som regel hver morgen. Vell det var litt velære prat på en onsdag. Jeg får hive meg rundt her hjemme før jeg skal på jobb. Ha en nydelig onsdag dere! Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.