Skip to content

Perfekt mellom måltid!

Posted in Beate Tipser, Hverdagsliv, and Kosthold

HEi regnfulle tirsdag og hei til dere! I dag har jeg lyst å tipse dere om noe så enkelt, smakfullt og sunt «knekkebrød» som er perfekt som mellom måltid.
IMG_3776
Jeg var nede på Jæren Sportssenter i formiddag fordi jeg hadde en avtale sammen med Neleta. Jeg såg at hun hadde denne pakken med knekkebrød i vesken sin og jeg var frekk nok til å spørre om jeg kunne få smake. Disse «knekkebrødene» var så gode at jeg reiste innom butikken på veg hjem! De kan med andre ord varmt anbefales!

Jeg er en person som spiser 5-6 måltider til dagen fordi kroppen min trenger mye mat. Jeg takler dårlig å bli lav i blodsukker slik at jeg er nødt for å tilføre kroppen min mat ca. hver 3. time.  Innimellom kan dette være en utfordring men jeg har funnet noen løsninger som passer meg bra. Jeg er ikke i tvil om at denne pakken over her vil bli med meg ofte i vesken, helt genialt. De var ikke tørre, de smakte nesten som popcorn og de er i tillegg sunne. Jeg har foreløpig kun spist dem slik som dem er men er sikker på at det funker godt med pålegg også. Test dem gjerne ut dersom du ønsker å sikre kroppen din litt påfyll i løpet av en dag. Jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke har smakt dem før idag! De selges på Coop Ekstra hvertfall, sikkert andre butikker også. Franki sin dom: «Vel spisende men ikke så gode at jeg gleder meg i hjel til å gå ut å finne en». Prøv dem neste gang du er i butikken!
IMG_3777

I dag har jeg kost meg med en fridag etter arbeidshelg. Vi har hatt frokost hjemme og lekt litt før barnehagen. Etter levering av Felix ble det løping på meg, i dag valgte jeg tredemøllen siden det var såpass surt vær ute. Klokken 11 var jeg på plass hos flinke Oddveig for å fikse bryn og påfyll av vipper. Klokken 13 hadde jeg avtale med Neleta, vi har laget et kjekt treningsinnlegg som kommer førstkommende søndag. Lykke kom hjem like før 15 og da var det lekser og middagslaging som stod for tur. Etter middag dro jeg og minstegutt bort til Fargerike Halvorsen for å kjøpe en fin oppmerksomhet til min kjære Cathrine som feirer 2 års bryllupsdag med sin Atle i dag, gratulerer nok en gang ♥ Vi rakk også innom min mor en tur før det var kveldsmat og leggetid. Kl 19.00 var jeg på plass nede på Jæren Sportssenter og kjørte Slynge og Bodypump Express. Endelig en bodypump økt igjen, det har vært savnet i løpet av sommeren. Nå venter jeg på kveldsmaten som er i ovnen før en dysj og sofakos med mannen står for tur. Håper deres tirsdag har vært fin, vi blogges mer i morgen!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Karin
  Karin

  Måtte kjøpe di å prøve, knallgode!:) takk for annbefalingen ?

  8. september 2016
  |Reply
  • Bare hyggelig Karin 🙂

   8. september 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.