Skip to content

Retro skrivepult

Posted in Barnerom, and Interiør

I dag tenkte jeg det var på tide å vise dere den nye skatten jeg var å hentet tidligere denne uken. Et nydelig retro skatoll.
img_4002
Det er vel ingen nyhet at jeg er glad i å surfe på Finn.no, aller helst under kategorien «Gis Bort». Det var forrige helg at jeg kom over denne kjekke tingen. Den låg høyt oppe på listen, jeg hadde med andre ord flaks. Av erfaring er ting som ligger litt langt nede allerede gitt bort. Jeg sendte melding umiddelbart og fikk raskt svar at den kunne hentes når det passet. I utgangspunktet hentet jeg den med tanke på loppemarkedet som vi skal ha på jobb førstkommende onsdag, men da jeg såg den var jeg solgt. Jeg bestemte meg for at dersom Lykke ville ha denne som sin skrivepult skulle hun få den på rommet. Heldigvis ønkset hun det for jeg aner ikke hvor jeg skulle hatt plass til den ellers.
img_4003
img_4004
Lykke synes pulten var så koselig med de klistermerkene som allerede var på og bad meg om å la dem være der. Når den er lukket ser den slik ut:
img_4005
img_4006
Jeg kan ikke få sagt det nok: hvor genialt er ikke gjenbruk? Det noen andre er lei av kan andre få gleden av. Helt supert, hvertfall når en innimellom er så heldig å finne slike skatter som dette. Lykke skal selv få velge seg en stol som hun skal ha til skatollet sitt. Skuffene har hun allerede fullt opp med masse bøker og jeg håper hun får glede av dette lille hjørnet sitt på rommet. Hva synes dere, var det ikke nydelig?
img_4002

Håper dere har en flott lørdagskveld uansett hva den inneholder. Nyt resten av helgen og titt gjerne innom her igjen i morgen. Vi skrives om ikke så alt for lenge ♥

Beate

Blogglistenhits

6 Comments

 1. Gro
  Gro

  Var kjempe fin!!?Så fantastisk med gjenbruk?

  24. september 2016
  |Reply
  • Takk kjære Gro 🙂 Klem

   24. september 2016
   |Reply
 2. Maria
  Maria

  Fantastisk! Var kjempe pen ? tenk å være så heldig? god helg Beate ?

  25. september 2016
  |Reply
  • Ja heldig med den! 🙂 God mandagskveld Maria 🙂

   26. september 2016
   |Reply
 3. Mari
  Mari

  Oi, så heldige! Den va kjempe fine:) tommel opp for gjenbruk.

  25. september 2016
  |Reply
  • Kjempe heldig! 🙂

   26. september 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.